10.6 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Et presentem a Suc i Sopes

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Avui us volem parlar d’una nova banda que ens arriba des de Ciutadella a Menorca. Un grup format per un grapat d’amics que es van ajuntar de fer el que més els hi agradava, la música.

Suc i Sopes va néixer amb la manera de viure i sentir els estius a Ciutadella, entre acampades i festes amb els amics de sempre. Van començar fent versions i amb el pas del temps van crear alguns temes propis amb el clar objectiu de fer un disc.

Es caracteritzen per fer un estil musical que es mou pel pop-rock en català i les seves melodies s’acompanyen amb tocs de saxòfon, guitarra elèctrica, teclat, baix elèctric i bateria.

Ara podem gaudir d’una nova cançó anomenada ‘Fugir‘ cantada en col·laboració de Pèl de Gall i que formarà part del seu debut, previst per aquest 2021.

L’entrada Et presentem a Suc i Sopes ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies