18.1 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

Voluntaris de Creu Roja Palafrugell, Palamós i Sant Feliu acompanyaran a votar persones amb mobilitat reduïda

El trasllat es farà en vehicle o a peu en funció de cada cas

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La Creu Roja a les comarques gironines ha mobilitzat 35 voluntaris que acompanyaran a persones amb mobilitat reduïda a votar aquest diumenge a les eleccions catalanes. Es tracta d’un servei que s’ha ofert des de set assemblees locals i comarcals que té l’entitat a la demarcació per garantir que tothom exerceixi el seu dret a vot. De moment, hi ha una trentena de persones que s’han interessat perquè els voluntaris els acompanyin. Es tracta de gent amb mobilitat reduïda que no té una xarxa familiar o altres recursos per desplaçar-se fins al col·legi electoral. Els voluntaris els acompanyaran a peu o en cotxe, en funció de la distància que hi hagi en cada cas.

Les assemblees de la Creu Roja de Camprodon, la Garrotxa, Llagostera, Palafrugell, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners han habilitat un servei especial per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda a exercir el seu dret a vot aquest diumenge en les eleccions al Parlament de Catalunya.

L’entitat ha mobilitzat 35 voluntaris que acompanyaran una trentena de persones al seu col·legi. Es tracta de gent que no es pot moure amb facilitat i no té una xarxa familiar que pugui acompanyar-los al col·legi. Les sol·licituds per acompanyar aquestes persones ha arribat a través dels ajuntaments i també de particulars. Les demandes, però, ja s’han tancat per garantir la logística dels voluntaris.

L’acompanyament de les persones es farà en vehicle o a peu en funció de cada cas. Per una banda, hi ha persones que es desplaçaran amb un dels vehicles de Creu Roja adaptats al col·lectiu i el personal de Creu Roja els traslladarà fins al col·legi i després els tornarà a casa. En altres casos, els voluntaris acompanyaran a la gent a peu fins al col·legi perquè puguin votar i els tornaran fins a casa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -