8.6 C
Pals
Dijous, 4 març 2021

Voluntaris de Creu Roja Palafrugell, Palamós i Sant Feliu acompanyaran a votar persones amb mobilitat reduïda

El trasllat es farà en vehicle o a peu en funció de cada cas

El més llegit

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

La Creu Roja a les comarques gironines ha mobilitzat 35 voluntaris que acompanyaran a persones amb mobilitat reduïda a votar aquest diumenge a les eleccions catalanes. Es tracta d’un servei que s’ha ofert des de set assemblees locals i comarcals que té l’entitat a la demarcació per garantir que tothom exerceixi el seu dret a vot. De moment, hi ha una trentena de persones que s’han interessat perquè els voluntaris els acompanyin. Es tracta de gent amb mobilitat reduïda que no té una xarxa familiar o altres recursos per desplaçar-se fins al col·legi electoral. Els voluntaris els acompanyaran a peu o en cotxe, en funció de la distància que hi hagi en cada cas.

Les assemblees de la Creu Roja de Camprodon, la Garrotxa, Llagostera, Palafrugell, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Santa Coloma de Farners han habilitat un servei especial per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda a exercir el seu dret a vot aquest diumenge en les eleccions al Parlament de Catalunya.

L’entitat ha mobilitzat 35 voluntaris que acompanyaran una trentena de persones al seu col·legi. Es tracta de gent que no es pot moure amb facilitat i no té una xarxa familiar que pugui acompanyar-los al col·legi. Les sol·licituds per acompanyar aquestes persones ha arribat a través dels ajuntaments i també de particulars. Les demandes, però, ja s’han tancat per garantir la logística dels voluntaris.

L’acompanyament de les persones es farà en vehicle o a peu en funció de cada cas. Per una banda, hi ha persones que es desplaçaran amb un dels vehicles de Creu Roja adaptats al col·lectiu i el personal de Creu Roja els traslladarà fins al col·legi i després els tornarà a casa. En altres casos, els voluntaris acompanyaran a la gent a peu fins al col·legi perquè puguin votar i els tornaran fins a casa.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Altres notícies