Eugeni Pibernat: “Els Ajuntaments ens hem de centrar en els temes que afecten els nostres veïns”

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Begur | Imatge de Ràdio Capital
Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Begur | Imatge de Ràdio Capital

L’actual Primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Begur, Eugeni Pibernat, serà el cap de llista de la formació Tots per Begur i Esclanyà. Una formació que s’adscriu a la recent creada marca electoral Tots per l’Empordà i que pretén conquerir el govern de Begur del que n’ha format part els darrers 4 anys, en coalició amb Junts per Begur i Esclanyà, formació encapçalada per Joan Loureiro.

Pibernat demana que les diferents polèmiques urbanístiques sorgides recentment a la Costa Brava i amb incidència al seu municipi, no polaritzin la campanya i reivindica que es parli també d’altres aspectes que afecten a la vida de la gent. L’actual tinent d’alcalde, també s’ha posicionat a favor del creixement ordenat del número d’habitatges nous que es poden construïr.

Respecte del posicionament que Tots per Begur i Esclanyà ha de tenir en relació amb el procés sobiranista, Pibernat aposta per centrar el debat en aspectes estrictament locals i ha explicat que la seva formació no es posicionarà de manera global, sinó que abordaran aquest aspecte en cadascuna de les ocasions que es presenti el tema.

A l’entrevista, el cap de llista de Tots per Begur i Esclanyà, també s’ha referit a la necessitat de continuar amb la desestacionalització del turisme com a eina de dinamització comercial.

Escolta l’entrevista sencera