Diumenge, 28 abril 2024

Èxit rotund del Massi-Tactic a la Volta a Portugal

L'equip de ciclisme femení de Torroella de Montgrí confirma el seu gran moment de forma a terres portugueses

Temps de lectura: 2 minuts

La ciclista russa Valeria Valgonen es corona com a primera en la classificació general, i s’imposa també per punts. A més la seva companya, l’equatoriana Miryam Núñez, és la millor a la muntanya i el conjunt de Torroella de Montgrí encapçala també la classificació per equips.

Un botí excel·lent per a un equip que va començar liderant la cursa, i que de principi a fi, va mantenir un alt nivell competitiu sense abandonar en cap moment el mallot de líder.

Així, Valgonen es converteix en la campiona d’aquesta tercera edició de la Volta a Portugal, a més de guanyar la última etapa. Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, valorava d’aquesta manera el gran resultat obtingut per l’equip i també per la corredora russa del Massi-Tactic:

Valgonen va dominar la general amb un temps total de 10 hores, 30 minuts i 51 segons. El segon lloc a la classificació va ser per a la seva companya Myriam Núñez, que va quedar a 20 segons. L’equatoriana també va liderar la classificació de la muntanya.

Sergi Güell també va voler destacar l’important paper de Núñez en un equip que, com ara fa un any amb la victòria de Nathalie Eklund (aleshores corredora del Massi-Tactic), va aconseguir també ser el millor conjunt de tots els participants.