12.2 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

Familiars de la persona assassinada fa 28 anys a la Bisbal demanen respostes

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El 3 de juliol de 1994 es va cometre un crim a la Bisbal d’Empordà. Es tractava de l’amo del bar Los Faroles. Ara, quan s’han complert 28 anys del succés, la família de l’home assassinat, Cayetano Piedra, denuncia que no se segueix investigant el cas.

A través del Diari de Girona hem pogut saber que el seu gendre, fa un any i mig, va decidir reobrir el cas sol·licitant a a través d’un advocat l’anàlisi d’ADN de l’objecte que es va utilitzar per matar a la víctima. Es tracta d’una corda de persiana.

18 mesos després, el sol·licitant no ha rebut resposta per paret dels òrgans judicials i en dneuncia la lentitud en l’actuació. Segons la família de la víctima, la Guàrdia Civil hauria de seguir investigant i explorar, en aquell moment, l’entorn més proper de la víctima.

La víctima va guanyar una rifa de l’ONCE la nit abans de ser assassinada

Piedra va morir estrangulat al bar que regentava del carrer Ample. La nit que el van matar, com recorda el seu gendre, va estar en un club de prostitució, Angelo, de Sant Antoni de Calonge.

Després de matinada va anar al bar de la Bisbal d’Empordà per fer la comptabilitat. El dia abans dels fets, li havien tocat uns diners a la rifa de l’ONCE. Per això d’inici, la Guàrdia Civil va creure que qui havia matat al propietari del bar ho podria haver fet per un mòbil de robatori però mai es va poder provar. A l’escenari del crim no es va trobar que s’hagués forçat la porta i, per tant, s’apunta que la persona que va entrar era algú amb qui confiava ja que era una persona que no es refiava de tota la gent. El van matar sorprenent-lo per l’esquena. El van estrangular amb la corretja d’una persiana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La fira Indilletres tanca la 6a edició amb bona afluència de públic però menys vendes

L’organització fa una gran valoració dels debats organitzats, que van tenir molt bona rebuda i seguiment.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -