24.3 C
Pals
Dilluns, 8 setembre 2025
- Publicitat -

L’onzena edició del Festiguau se celebra aquest diumenge

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Festiguau, la festa en què els gossos són els protagonistes, se celebra aquest diumenge al matí a l’esplanada del costat de l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro. La festa ofereix un munt d’activitats, entre les quals destaca el tradicional concurs popular on tothom qui ho vulgui pot inscriure’s gratuïtament i presentar la seva mascota per ser escollida en alguna de les 8 categories més divertides que es premiaran: al més pelut, al més vergonyós, al més juganer, al més obedient, al més despistat, al més ben plantat, al millor pentinat i al que té el nom més original.

privat:-festiguau-de-santa-cristina-d’aro,-que-arriba-a-l’onzena-edicio,-se-celebra-aquest-diumengeAixí mateix, al llarg del matí hi haurà exhibicions de treballs que es realitzen amb aquests animals. Tant de la Unitat Canina de la Policia de Caldes de Malavella com també de l’empresa Lladruc, fent una demostració d’ensinistrament per  la detecció d’estupefaents. Sense oblidar les parades on comprar productes per a ells, informació sobre la gestió que fan les protectores, serveis que s’ofereixen per al millor amic de l’home… La zona de parades es complementarà amb una desfilada d’adopcions per als que vulguin ampliar amb un membre més la família, donant una nova oportunitat i llar als que han estat menys afortunats. En aquesta edició, la mainada també trobarà una zona de joc infantil, per passar un bon matí de diumenge.

- Publicitat -
- Publicitat -

Gerard Ruiz: “Amb la recepta del mojito també es pot innovar”

En una entrevista concedida durant la programació especial de Ràdio Capital des de la Fira d’Indians de Begur, Gerard Ruiz, propietari del Rooftop by Gerard Ruiz, explica com combina rom, cafè i fruites tropicals en còctels creatius. També defensa l’ús de producte local per donar personalitat als seus combinats i fer cocteleria amb identitat empordanesa.

Altres notícies