19 C
Pals
Dimecres, 29 setembre 2021
- Publicitat -

Finalitza el gruix principal d’obres de la reforma integral del barri palamosí del Palmar

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquesta setmana s’ha enllestit la urbanització de totes les voreres, la canalització de serveis, la instal·lació de fanals, l’asfaltatge dels carrers interiors i el del Mar, així com el pintat de tota la senyalització viària. Ara, només queden acabaments puntuals així com els asfaltatges del carrer de Nàpols i de la plaça interior del Palmar, previstos per la primera setmana de setembre.

El projecte d’arranjament es va iniciar el passat mes de març i ha inclòs la millora de les voreres, de l’asfaltatge, del clavegueram i de l’enllumenat dels carrers del Palmar i dels trams de carrers que formen el seu perímetre, del Mar, de Nàpols, de Londres i de Santa Marta.

L’àmbit del Palmar es va urbanitzar a la dècada dels 60 i ara necessitava una actuació urgent en la millora de voreres, asfaltatge i serveis. El pressupost d’aquest projecte integral d’obres és de 338.400 euros finançats majoritàriament per l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El porta a porta a Forallac ja està del tot desplegat

Aquesta setmana finalitza el procés de desplegament del porta a porta a Forallac, amb l'inici de la prestació del servei al polígon industrial, el darrer punt planificat
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -