10.3 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Fira de circ al carrer 2019 a la Bisbal: la descentralització, principal novetat

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Fira de circ al carrer 2019 a la Bisbal: la descentralització, principal novetat
Loading
/

El cap de setmana del 19 al 21 de juliol se celebrarà a la Bisbal d’Empordà la 24a edició de la Fira de Circ al carrer, l’esdeveniment que acull una cinquantena de propostes accessibles per a tots els públics fets per una trentena de companyies nacionals i internacionals. Aquest dijous al matí se n’han presentat les novetats.

El repte d’aquesta 24a edició Fira de Circ al carrer és absorbir més afluència de públic redistribuint horaris i espais. Per tant, es vol obrir a nous públics ampliant les zones on es fan espectactes. En aquest sentit destaca l’aposta per la plaça de la Sardana, al barri del Convent i el Terracotta Museu, com a dos nous escenaris.

Així doncs, l’espectacle inaugural del divendres tindrà lloc als exteriors Terracotta Museu i anirà a càrrec de Cirque la Compagnie, que presentarà l’espectacle L’Avis Bidon: una proposta de circ tècnicament impecable, farcida d’humor i adrenalina, amb música en directe i alguna sorpresa més. L’organització entén que calia aprofitar les recentment finalitzades reformes dels exteriors del museu bisbalenc: resseguint el paral·lelisme que, com en les arts escèniques de carrer, el museu bisbalenc també és un espai de lliure creació artística.

La plaça de la Sardana també respon als criteris de la Fira de Circ al Carrer de seguir-se obrint a nous espais de la capital baix empordanesa i fer arribar les arts escèniques de carrer a tothom. Amb un  dels col·lectius de veïnes i veïns més actius de la Bisbal d’Empordà, la Fira aposta per establir sinergies amb el barri del Convent i enguany hi programarà un espectacle. Cal tenir present que hi viu un 30 % de la població bisbalenca i, fins ara, la Fira no hi havia programat mai cap funció. Així doncs, s’hi encetarà la tarda del diumenge amb el show Sobre ruedas de Yidor Llach: una intensa proposta d’acrobàcies amb bicicleta, clown gestual, malabars còmics i una activa participació del públic.

La portaveu de la fira, Eva Gasull, destaca que troben molt més important la qualitat que no pas la quantitat.

I explica així la descentralizació.

L’alcalde de la bisbal, Enric Marquès, remarca la capacitat d’organització de la fira.

Consulteu aquí tota la programació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -