25.6 C
Pals
Dissabte, 31 juliol 2021
- Publicitat -

Forallac i Santa Cristina d’Aro són els municipis més rics del Baix Empordà

Els més pobres segons l'Agència Tributaria espanyola són la Bisbal i Ullà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Segons dades que l’Agència Tributària espanyola ha donat a conèixer referides als municipis baix empordanesos de més de 1.000 habitants, el més ric de la comarca seria Forallac, constituït el 1977 pels termes municipals de Fonteta, Peratallada i Vulpellac. La renda bruta seria de 31.481 €

En aquest rànquing dels més rics, seguirien a Forallac, Santa Cristina d’Aro, Begur i Castell-Platja d’Aro mentre la Bisbal i en darrer terme Ullà, serien els més desfavorits amb ingresos inferiors als 23.000 € de renda bruta mitjana en ambdós casos.

Mapa del repartiment de la riquesa entre els municipis del baix Empordà

Les dades de l’estudi es refereixen a la renda bruta familiar, no individual, i està calculada sobre la mitjana absoluta,és a dir pel total de rendes percebudes durant un any per tots els membres d’una unitat familiar segons les declaracions de IRPF per municipis.

Aquesta nova estadística te per objecte, segons l’Agència Tributària espanyola, posar a l’abast de la ciutadania el coneixement dels nivells de renda a nivell municipal. De tota manera, cal tenir en compte que la presència de famílies amb rendes molt elevades incrementa la mitjana a l’alça fins al punt que podria arribar a desfigurar la realitat d’un municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sabor de Gràcia tanca la vuitena edició del Rumba Palamós, el festival “referent” d’aquest estil a Catalunya

L'organització celebra la resposta del públic que ha omplert les 400 disponibles places de cada concert
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -