25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Francesc Niell: “Estem molt posats amb el futbol base. Tindrem, aproximadament, 15 equips i es tracta d’intentar que hi hagi bona formació”

Avui ha passat pel Supermatí d’Estiu Francesc Niell, membre de la junta directiva del FC Palafrugell. Després del descens del primer equip a Tercera Catalana la temporada passada, ens ha explicat com afronta el club la campanya 2022-2023.

Niell ha comentat que “el descens va ser un moment difícil, i els play-offs de la Federació Catalana van ser un pèl estranys. Amb un gol més fora de casa ens haguéssim salvat.” La impressió que tenen des de dins del club, és que l’equip no va acabar d’arrancar, malgrat els fitxatges.

L’objectiu del club serà l’ascens a la Segona Catalana, però “s’ha de dir amb molta precaució”. Fa falta adaptar-se a la categoria. El primer equip palafrugellenc ha quedat enquadrat al grup de l’Alt Empordà on, segons Niell, “hi ha equips més veterans” que els poden posar en complicacions.

El futbol base, un pilar

“Estem molt posats amb el futbol base. Tindrem, aproximadament, 15 equips i es tracta d’intentar que hi hagi bona formació.” La base és un dels punts més importants del club i gran part dels esforços de la junta directiva s’inverteixen en aquest sentit.

La vessant social, de la qual Francesc Niell n’és encarregat, és una altra pota del club. Segons ens ha comentat, “han intentat recuperar el contacte amb les altres entitats del poble”, ja que creu que havien quedat en un segon terme. El club ha tornat a entrar en el Conjunt Municipal d’Entitats Juvenils.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios