6.4 C
Pals
Dimecres, 6 desembre 2023
- Publicitat -

Francesc Sánchez Carcassés: “l’expectativa que tenim a la Cantada d’Havaneres de Calella és tornar a la normalitat”.

Francesc Sánchez Carcassés, director artístic de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, va passar ahir pels micròfons del Supermatí. Aquesta edició serà la 55a i la gran notícia és que torna a la normalitat.

Segons va comentar, “l’expectativa és precisament aquesta, normalitat. Ens agrada omplir Calella i a nivell artístic hem patit aquests darrers anys. Fa dos edicions la vam haver de suspendre, i la de l’any passat vam tornar amb la mateixa participació dalt de l’escenari però amb moltes restriccions d’aforament.”

Precisament ahir es van posar a la venda les entrades per la Cantada. Es poden comprar a través del web www.havanerescalella.cat i es preveu que s’esgotin amb certa facilitat. El director artístic de la cantada va alertar de la rapidesa amb la qual s’exhaureixen les localitats normalment.

El cartell d’quest any està integrat per Arjau, Neus Mar, Peix Fregit i Port Bo. Són quatre grups palafrugellencs que el director assegura que tenen el nivell necessari per ser a la cantada. Pel que fa al repertori, Carcassés ha recordat que “a Calella s’intenta mantenir l’esperit de l’any 1967”, i que s’hi escolten sempre havaneres, tant les tradicionals que “venien de Cuba” com les renovacions en català.

La cantada se celebrarà, com és habitual, el primer dissabte de juliol que aquest any serà el dia 2.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios