12.6 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Més freqüència de recollida de trastos a Palafrugell

El canvi arriba després d'una reunió d'urgència entre el consistori i l'empresa encarregada de la recollida de trastos al municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El malestar veïnal pels abocaments incontrolats de residus voluminosos a Palafrugell ha portat al govern municipal a actuar. En una reunió d’urgència amb l’empresa s’ha acordat augmentar la freqüència de pas per la recollida de trastos.

La solució s’ha decidit en una reunió d’urgència. La resposta serà de l’ajuntament i de l’empresa és recollir les deixalles voluminoses fins a dues vegades per setmana. Un dia més que actualment. El recurs arriba perquè durant les vacances d’estiu hi ha hagut un repunt d’abocaments incontrolats a Palafrugell. Un municipi que ja posa multes per deixar escombraries al carrer.

Recollida de Trastos - Camp d'en Prats a Palafrugell
Zona d’escombraries Camp d’en Prats a Palafrugell | Imatge del Consistori

A partir d’ara, la recollida serà dos dies a la setmana en qualsevol dels tancats on es dipositen residus voluminosos, com són els electrodomèstics. Encara que aquesta hagi estat la principal preocupació dels ciutadans; la reunió també aposta per altres solucions. Fins que s’acabi la temporada d’estiu, hi haurà un reforç en la recollida de residus als nuclis costaners.

Segons ha informat el consistori palafrugellenc, l’empresa adjudicatària de la recollida de residus, començarà a planificar les necessitats especials que l’augment de la població comporta en la recollida de les escombraries, en vista a l’any vinent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Parlament rebutja la proposta de resolució de la CUP en contra del Parc Tramuntana

Tots els partits, excepte els cupaires, voten en contra de la proposta i VOX, s'absté
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -