11.1 C
Pals
Dimarts, 28 novembre 2023
- Publicitat -

Palafrugell posa les primeres multes per deixar escombraries al carrer

Aquestes denúncies s'han posat després que l'Ajuntament hagi incorporat un nou inspector de residus

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell està tramitant sancions contra 19 casos de persones que han incomplert la normativa de residus.

Segons ha explicat el consistori, les denúncies responen a haver abandonat escombraries al carrer fora de contenidors, no separar correctament els residus, o haver llençat residus de comerços més enllà de l’horari establert.

Cal recordar que l’Ajuntament de Palafrugell va explicar que les multes podien anar dels 400 als 4.000 euros.

Palafrugell multarà l’incivisme amb les escombraries

Aquestes denúncies s’han posat després que l’Ajuntament hagi incorporat un nou inspector de residus. Aquesta persona s’encarrega, juntament amb la Policia Local, de denunciar les persones que llencen residus on no toca i de manera incorrecta.

Des de fa setmanes, diversos ciutadans han protestat per la presència d’escombraries al carrer. Consideren que el canvi d’ubicació dels contenidors ha provocat que s’acumulin bosses fora dels espais habilitats. És una opinió que comparteix el cap de l’oposició, Juli Fernández.

Juli Fernández: “En un any ha empitjorat la situació de les escombraries a Palafrugell”

A això, l’Ajuntament ha respost negant que la situació hagi empitjorat i que han dut a terme accions informatives per explicar la importància de desar els residus dins dels espais habilitats. Ara, han començat les accions punitives, amb les primeres sancions, denúncies o multes.

A més, de cara al futur, estudien la possibilitat d’instal·lar càmeres per augmentar la vigilància al voltant dels contenidors.

Palafrugell estudia instal·lar càmeres per controlar on es deixen les escombraries

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dimarts fresc i bàsicament asolellat

Dimarts que no ens portarà gaire notícies meteorològiques. Ahir a la tarda ens va acabar de passar una cua de front i pot ser el que sigui una més noticiable d’avui. Només tindrem algun núvol residual, però bàsicament tindrem un dia bastant asolellat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -