6.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

Palafrugell posa les primeres multes per deixar escombraries al carrer

Aquestes denúncies s'han posat després que l'Ajuntament hagi incorporat un nou inspector de residus

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell està tramitant sancions contra 19 casos de persones que han incomplert la normativa de residus.

Segons ha explicat el consistori, les denúncies responen a haver abandonat escombraries al carrer fora de contenidors, no separar correctament els residus, o haver llençat residus de comerços més enllà de l’horari establert.

Cal recordar que l’Ajuntament de Palafrugell va explicar que les multes podien anar dels 400 als 4.000 euros.

Palafrugell multarà l’incivisme amb les escombraries

Aquestes denúncies s’han posat després que l’Ajuntament hagi incorporat un nou inspector de residus. Aquesta persona s’encarrega, juntament amb la Policia Local, de denunciar les persones que llencen residus on no toca i de manera incorrecta.

Des de fa setmanes, diversos ciutadans han protestat per la presència d’escombraries al carrer. Consideren que el canvi d’ubicació dels contenidors ha provocat que s’acumulin bosses fora dels espais habilitats. És una opinió que comparteix el cap de l’oposició, Juli Fernández.

Juli Fernández: “En un any ha empitjorat la situació de les escombraries a Palafrugell”

A això, l’Ajuntament ha respost negant que la situació hagi empitjorat i que han dut a terme accions informatives per explicar la importància de desar els residus dins dels espais habilitats. Ara, han començat les accions punitives, amb les primeres sancions, denúncies o multes.

A més, de cara al futur, estudien la possibilitat d’instal·lar càmeres per augmentar la vigilància al voltant dels contenidors.

Palafrugell estudia instal·lar càmeres per controlar on es deixen les escombraries

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sopa de Cabra tancarà la gira dels 30 anys del “Ben Endins” al Palau Sant Jordi

Sopa de Cabra torna al Palau Sant Jordi trenta anys després de l’edició de Ben Endins, el disc de pop-rock català més venut de la història. L’ocasió bé s’ho val: el grup tanca la gira d’aniversari del disc al Cruïlla Tardor! Ben Endins conté algunes de les cançons més conegudes de la seva primera etapa…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -