15.7 C
Pals
Diumenge, 14 abril 2024
- Publicitat -

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Jordi Comas impulsen un campus d’ocupabilitat per a joves extutelats en hoteleria i restauració

Del 3 al 8 de març, 16 joves derivats d'entitats socials de Catalunya participaran en un campus d'ocupabilitat en col·laboració amb la Fundació Jordi Comas Matamala en una iniciativa que forma part de "Joves Futur +" projecte que rep també el suport de la Fundació la Caixa

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Fundació FC Barcelona, de manera conjunta amb la Fundació La Caixa i la Fundació Jordi Comas Matamala, organitza del 3 al 8 de març a Platja d’Aro un campus formatiu en hoteleria i restauració destinat a persones joves que han perdut la tutela de l’Administració en complir la majoria d’edat i que necessiten formació i suport per trobar feina i emancipar-se.

Seran 16 joves extutelats procedents de diferents punts de Catalunya els que rebran formació intensiva i pràctica en un entorn real de feines relacionades amb l’hoteleria i la restauració, on se’ls formarà com a ajudants de cuina, servei de sala, neteja, jardineria i manteniment d’instal·lacions. La Fundació FC Barcelona organitza aquest campus juntament amb la Fundació Jordi Comas Matamala. També hi col·laboren l’Ajuntament de Platja d’Aro, l’Institut Baix Empordà, de Palafrugell i Bustins Jeans.

Aquest campus d’ocupabilitat forma part del projecte d’inserció sociolaboral Joves Futur+, impulsat per la Fundació FC Barcelona en col·laboració amb la Fundació la Caixa i que està dirigit a persones joves extutelades. Té com a objectiu afavorir la seva inclusió sociolaboral a través d’un acompanyament integral i individualitzat, que faciliti una emancipació plena, perquè puguin optar a un futur digne. L’objectiu del campus és que aquests joves rebin una formació intensiva, que serveixi per entendre com funciona una empresa del sector hoteler, adquireixin hàbits de feina i, al mateix temps, puguin posar a prova les seves habilitats  de cara a una possible opció d’ocupabilitat en aquest sector.

Durant els cinc dies que duri el campus es faran diversos tallers formatius teòrics i pràctics en àrees com la jardineria, el manteniment, la cuina, la pastisseria, el servei de sala i la neteja. També es visitaran diverses empreses per conèixer altres entorns laborals i es realitzaran activitats ludicoesportives i de coneixement del municipi.

Alguns d’aquests joves ja participen en la segona edició del projecte Joves Futur + i d’altres començaran a partir de la realització d’aquest campus. El compromís de la Fundació Jordi Comas i l’empresa hotelera col·laboradora és el de valorar la possible incorporació de joves participants a partir de l’interès i l’aptitud mostrats durant la realització del campus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -