13 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

La Fundació Morató premiarà el programa radiofònic Sons a cau d’orella i l’Associació Cultural Penya Xíndries

Aquesta és la catorzena edició dels Premis 2x4 que reconeixen el treball per l’havanera

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El proper dijous 5 d’agost s’entregaran els Premis 2×4 durant la 43ª Cantada d’havaneres de l’Escala. Els guardonats de la 14ª edició són el programa radiofònic Sons a cau d’orella i a l’Associació Cultural Penya Xíndries. Aquests premis reconeixen tant les persones com els grups i entitats que van destacar l’any 2020 en el seu treball per l’havanera, ja sigui en el camp de la investigació, la divulgació, la composició o la interpretació.

El Patronat de la Fundació Ernest Morató va decidir atorgar aquests guardons al programa radiofònic Sons a cau d’orella, per la difusió de les havaneres, i a l’Associació Cultural Penya Xíndries, per l’organització del Festival Firamar i del Concurs de Composició d’Havaneres Josep Bastons.

Aquest any l’entrega dels premis s’ha fet coincidir amb la 43ª Cantada d’havaneres de l’Escala, que tindrà lloc dijous 5 d’agost, a partir de les 10 de la nit a la Plaça Catalunya de l’Escala. La cantada comptarà amb la participació dels grups Neus Mar, Arjau i Els Pescadors de l’Escala. La gala dels premis es tornarà a repetir el dissabte 21 d’agost durant el 19è Festival d’Havaneres de Sant Pol de Mar.

Sons a cau d’orella

El programa radiofònic, dirigit per Joan Brugués Casademont i produït per ràdio l’Escala, ha assolit una difusió de les havaneres notable gràcies al fet que s’escolta a una seixantena d’emissores catalanes a través de la xarxa de comunicació local. Això, el converteix en un dels programes més ben valorats i escoltats del conjunt de programes d’havaneres radiats a Catalunya.

Associació Cultural Penya Xíndries

L’Associació Cultural Penya Xíndries organitza des de l’any 2003 el Festival Firamar a Sant Pol de Mar, on se celebra un Festival d’Havaneres, amb la participació de grups i solistes de qualitat contrastada. El Festival es complementa amb el Concurs de Composició d’Havaneres Josep Bastons que és una base perquè músics i compositors puguin crear i presentar composicions musicals contemporànies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -