21 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Aquest cap de setmana arriba el ‘Festival D’Aquí’ a Sant Feliu de Guíxols

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest cap de setmana, Sant Feliu de Guíxols allarga el cicle d’estiu amb una proposta innovadora, entesa com una gran festa en format festival, que combina diferents elements com cultura, comerç, gastronomia, oci o música, entre altres, amb un denominador comú: la pertanyença a Sant Feliu de Guíxols.

Fruit d’això, es fa un nou certamen, que tindrà per nom “D’Aquí”, ja que les propostes que s’hi podran veure seran estretament vinculades a la ciutat guixolenca. Núria Cucharero, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu, explica a Ràdio Capital que hi participen tant comerços locals com particulars que tenen alguna proposta i volen col·laborar.

Els dies 24, 25 i 26 de setembre arriba la primera edició del “D’Aquí Festival” als Jardins Juli Garreta. És una aposta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local i l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament, on han aglutinat l’experiència de músics, artistes, comerciants, restauradors, ballarins, en un recinte on s’hi farà un market central, junt amb un escenari i espais per a tallers per tal que, l’últim cap de setmana de setembre, sigui un aparador brillant del que és la nostra ciutat.

Les propostes van adreçades a un públic ampli, divers, familiar, i serà molt engrescador tant per al públic local com per a la gent de fora de la ciutat. La festa vol esdevenir, amb el pas dels anys, en un referent important en el calendari festiu local, com ho és també la Fira del Conte o altres certàmens similars.

Es compta amb la col·laboració de nombroses persones, grups, empreses i entitats. Les activitats estan previstes durant dos dies i mig (de divendres tarda fins i diumenge vespre).

Hi trobareu estands de comerços, de restauració, un ampli programa infantil, grups musicals locals que aniran del cant de taverna al pop rock, tallers artístics, tastets de vins, dansa, ioga, moda, sector editorial, i nombroses idees més.

Es persegueix la idea de festa per allargar la temporada d’estiu, que faci encarar la ciutat cap a la tardor amb un bon regust de retrobament i festa popular, apostant per reivindicar l’essència de tot allò que té a veure amb Sant Feliu de Guíxols.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comencen les obres del nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han celebrat l'acte de col·locació de la primera pedra del centre per agrair a les empreses, associacions, particulars i voluntaris l'ajuda rebuda per la Campanya de Mecenatge Gent Molt Gran.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -