La Regidora de Promoció i Desenvolupament Local, Medi ambient i Salut, Gemma Pascual

Gemma Pascual, la regidora de Desenvolupament Local de la Bisbal, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital que “l‘objectiu de l’artesana és mostrar la riquesa ceràmica que tenim a la Bisbal i la importància de l’artesà bisbalenc”.

També ha assegurat que “poden venir artesans d’altres punts de Catalunya”, i ha destacat un duel de ceramistes que ha qualificat “d’apassionant”.

La Bisbal d’Empordà ha organitzat l’Artesana 2018 durant el Divendres Sant i Dissabte Sant. Aquesta fira permet trobar una àmplia gamma de productes d’una quarantena d’artesans. Enguany el consistori de la Bisbal d’Empordà ha organitzat la quarta edició de la fira. Una de les novetats és la possibilitat de participar en tallers d’artesania i demostracions d’oficis artesans.

Durant els dos dies de la fira també hi haurà un concurs de torn entre dos ceramistes. Amb aquesta aposta, la Bisbal d’Empordà aposta per demostrar la riquesa artesana que hi ha al municipi del Baix Empordà. Durant la fira, el visitant també tindrà la oportunitat de veure tota l’evolució de l’artesà ceramista al municipi.

Escolta l’entrevista sencera