Escolta l’entrevista sencera

El líder dels Gramophone Allstars, Genís Bou, ha explicat al Supermatí de Ràdio Capital que  aquest nou disc dels Gramophone Allstars. Maraca Soul, busca “consolidar el projecte” de la banda.

També ha dit que senten que seva la música en directe millora molt respecte els discos. Defensa que els seus concerts han de ser una continuïtat, i que no s’ha d’aturar mai.

Els bisbalencs The Gramophone Allstars Big Band són en plena gira de presentació del seu nou disc, Maraca Soul. Aquest treball arriba després de l’aclamat Jazzmaica, el 2014, que els va permetre fer una seixantena de concerts arreu del país.

Amb Maraca Soul, el grup obre el ventall rítmic amb la mirada posada sobre altres illes del Carib, com el boogaloo o el calypso. Aquestes ritmes s’afegeixen a la seva fórmula habitul, amb soul, jazz i funk barrejats amb els ritmes jamaicans, l’ska i els arranjaments de les big bands.

Sota la direcció musical de Genís Bou, The Gramophone Allstars compta amb alguns dels joves talents de l’escena jazzística catalana, com Lluc Casares, Vic Moliner o Adrià Plana i les veus d  Judit Neddermann, Kathy Sey i Yolanda Sey.