16.1 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

Google inclou Ràdio Capital en un programa d’ajut als mitjans locals

El Journalism Emergency Relief Fund Funding engegat per Google, ajudarà més de 5.000 mitjans de comunicació de tot el món que tenen en els seus objectius la informació de proximitat i la creació de contingut informatiu original

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Google aportarà 5000$ a Ràdio Capital, després d’incloure el mitjà empordanès al seu programa de suport a mitjans locals, engegat el mes de març arran de la pandèmia per la COVID-19.

El Journalism Emergency Relief Fund Funding (JERF , per les seves sigles en anglès) engegat per l’empresa americana, ajudarà més de 5.000 mitjans de comunicació de tot el món que tenen en els seus objectius la informació de proximitat i la creació de contingut informatiu original. A la comunicació remesa per Google als mitjans beneficiats, l’empresa afirma que “tot operant de forma global, aquest fons proporcionarà una ruta de fàcil accés a l’assistència financera en un moment especialment crític”.

La tria de Ràdio Capital forma part del procés de selecció que han executat professionals de l’empresa, experts en mitjans de comunicació i periodisme digital. El finançament d’aquest programa, s’adreça a mitjans de mida petita i mitjana enfocats a la producció original de notícies, que tenen impacte a comunitats locals i s’ha valorat la cobertura informativa que s’ha ofert des de radiocapital.cat en relació amb el coronavirus.

Segons el vicepresident de Google News, Richard Gingras, “les notícies locals són un recurs vital per mantenir les persones i les comunitat connectades en les bones èpoques. Avui, duen a terme una tasca encara més important,  ja que aporten dades sobre com la Covid-19 està afectant la vida diària, i aquesta funció està sent posada en perill per les conseqüències econòmiques de la pandèmia”.

Al programa s’hi van presentar més de 12.000 mitjans de tot el món.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS COSTA Brava: “Els ajuntaments no tenen cap sensibilitat per protegir el territori”

Alguns ajuntaments han demanat que es reduís el règim de protecció i integració paisatgística que s'havia aprovat al PDU
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -