8.9 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

Google inclou Ràdio Capital en un programa d’ajut als mitjans locals

El Journalism Emergency Relief Fund Funding engegat per Google, ajudarà més de 5.000 mitjans de comunicació de tot el món que tenen en els seus objectius la informació de proximitat i la creació de contingut informatiu original

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Google aportarà 5000$ a Ràdio Capital, després d’incloure el mitjà empordanès al seu programa de suport a mitjans locals, engegat el mes de març arran de la pandèmia per la COVID-19.

El Journalism Emergency Relief Fund Funding (JERF , per les seves sigles en anglès) engegat per l’empresa americana, ajudarà més de 5.000 mitjans de comunicació de tot el món que tenen en els seus objectius la informació de proximitat i la creació de contingut informatiu original. A la comunicació remesa per Google als mitjans beneficiats, l’empresa afirma que “tot operant de forma global, aquest fons proporcionarà una ruta de fàcil accés a l’assistència financera en un moment especialment crític”.

La tria de Ràdio Capital forma part del procés de selecció que han executat professionals de l’empresa, experts en mitjans de comunicació i periodisme digital. El finançament d’aquest programa, s’adreça a mitjans de mida petita i mitjana enfocats a la producció original de notícies, que tenen impacte a comunitats locals i s’ha valorat la cobertura informativa que s’ha ofert des de radiocapital.cat en relació amb el coronavirus.

Segons el vicepresident de Google News, Richard Gingras, “les notícies locals són un recurs vital per mantenir les persones i les comunitat connectades en les bones èpoques. Avui, duen a terme una tasca encara més important,  ja que aporten dades sobre com la Covid-19 està afectant la vida diària, i aquesta funció està sent posada en perill per les conseqüències econòmiques de la pandèmia”.

Al programa s’hi van presentar més de 12.000 mitjans de tot el món.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal disposa als ajuntaments un servei de neteja i desinfecció dels equipaments i espais públics

L’ens comarcal ha contractat quatre persones per a aquest projecte, dins el Programa de Treball i Formació extraordinari convocat per la Generalitat arran el Covid19

Altres notícies