28.5 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Estiu amb seny

Amb l'inici de l'estiu, cal pensar en els últims mesos i en tot allò que hem viscut abans d'oblidar-ho i haver de tornar-ho a repetir per la falta de memòria de la ciutadania

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sé que hi haurà gent que no compartirà el meu entusiasme per l’estiu, la calor, que el dia s’allargui i gairebé no sigui mai fosc. Però jo m’adreço a aquells que sí que estan de celebració com jo. Ja som a l’estiu i vulguis o no, després d’aquests mesos ens mereixem una bona temporada.

Això sí, aquests últims mesos han estat intensos, però els que vindran també ho seran. Si la gent no segueix les mesures de seguretat establertes, el rebrot arribarà abans del previst. L’altre dia, aquest cap de setmana, estava a la platja de Sa Tuna, hi vaig arribar dissabte al voltant de les 11-12 del matí.

A aquella hora, tenint en compte la distància de seguretat ja hi cabia poca gent a la platja. Era només el primer dissabte sense restriccions de mobilitat a tot el territori català i la platja ja estava així. Em preocupa com serà més endavant l’estiu durant la “represa”. La gent començarà a oblidar tot el que hem viscut aquests mesos? Doncs malauradament, jo diria que la gent ja ho ha oblidat.

Ahir al vespre vaig anar a fer unes braves a la Barceloneta, sí a lo turista, però com jo, molta més gent i molts turistes i dubto jo que tots haguessin arribat diumenge al matí amb l’aixecament de les restriccions aèries. La situació a la Barceloneta em va escandalitzar, i no per ser la pitjor platja del món, sinó perquè dels milers de persones que vaig veure, devia comptar menys de 10 mascaretes.

Preocupant, per mi sí. I espero que per vosaltres també i compartiu amb mi, la necessitat de respectar totes les mesures de seguretat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ítaca reuneix 17.000 espectadors en els concert de pagament, l’assistència més alta de la història

El festival registra un augment als concerts de Sant Joan i un descens en la resta d'activitats
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -