17.5 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

Activeu el Conservatori del Litoral

Les últimes hores, els Comuns han demanat que es reactivi el projecte. Ara és feina del vicepresident Puigneró i la consellera d'Acció Climàtica Teresa Jordà. Espero que s'hi posin aviat

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Imagineu un territori d’una gran importància biològica i paisatgística castigat pels desastres urbanístics de fa decades. Imagineu que després d’una crisi es reactiva la construcció. Imagineu que es comencen a fer edificis horribles a llocs molt estimats per la població de tot el país. Imagineu uns ajuntaments que no poden aturar aquestes obres perquè no podrien fer front a les indemnitzacions que haurien de pagar.

Quina és la solució? Doncs que una institució superior posi els diners, compri els espais on s’està previst construir, i ho eviti. Factible, oi? Doncs és el que es demana que faci la Generalitat. L’actual consellera d’Universitats, Gemma Geis, quan era candidata per Girona de Junts, va apostar clarament per crear un organisme anomenat Conservatori del Litoral que havia de fer aquesta feina.

Ara, però, no se’n ha sabut res. Les últimes hores, els Comuns han demanat que es reactivi el projecte. Ara és feina del vicepresident Puigneró i la consellera d’Acció Climàtica Teresa Jordà. Espero que s’hi posin aviat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La discreció

Ara que ja han acabat les eleccions municipals sembla que hauríem d’anar per feina. Que hi anem o no...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -