15 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

El Tren de la Costa Brava encara és lluny

El govern ha votat dividit a la proposta de crear el Tren de la Costa Brava. Va ser en una proposició al debat de política general al Parlament

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Al Baix Empordà estem tan a prop de tenir el nostre propi tren com els trens de Rodalies estan a prop de funcionar bé algun dia. El govern ha votat dividit a la proposta de crear el Tren de la Costa Brava. Va ser en una proposició al debat de política general al Parlament.

Esquerra Republicana hi va votar a favor, sí. Però Junts per Catalunya, que és de qui dependria via vicepresidència, va dir-hi que no. Que encara s’ha d’estudiar bé. I anar-ho allargant.

El fet que tots els partits hi estiguessin a favor durant la campanya no vol dir res. El que es diu abans de les eleccions no val per res. I les entitats socials ja poden anar apretant. Que el que es parla al carrer es reflecteix molt poc en el debat polític.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Marc Piferrer: “Volem fer de pont entre les empeses que necessiten treballadors i les persones que busquen feina”

Arriba la segona edició del Saló dels Oficis i les Professions a Palafrugell. Aquest dijous 29 de febrer la Bòbila de Palafrugell s’omplirà d’expositors, tallers i conferències per aquells estudiants que estiguin dubtant a l’hora d’iniciar-se al món de la formació professional. Per parlar-nos d’aquest acte i altres propostes que arribaran al municipi ens ha visitat al Supermatí el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, Marc Piferrer.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -