12.1 C
Pals
Dijous, 13 maig 2021
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós vacuna el personal sanitari del sector privat

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Fotografia: Aleix Freixas (ACN)

L’Hospital de Palamós va vacunar ahir, dimecres 17, el personal sanitari que exerceix al sector privat, ja sigui en consultes privades o centres mèdics. La vacunació s’ha dut a terme també a la resta d’hospitals comarcals de la Regió Sanitària de Girona, per tal d’avançar en la campanya i contribuir a l’equitat territorial.

Les vacunacions van començar la setmana passada a l’hospital Josep Trueta de Girona i al Sant Jaume de Calella. Posteriorment, es va seguir amb els hospitals de Campdevànol, Figueres, Olot i Palamós. En total, aquesta setmana es disposava de 915 dosis en el conjunt de la Regió Sanitària de Girona per poder avançar en la immunització dels sanitaris pendents de vacunar-se.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La gira “Respira” de Joan Dausà a punt d’exhaurir entrades

Els únics concerts que realitzarà aquest estiu Joan Dausà seran en el marc del “Respira: Un concert, una festa, una experiència”. Es tracta d’un nou esdeveniment, ideat pel mateix Dausà, que tindrà lloc al recinte de la ciutat grega i romana d’Empúries (Museu d’Arqueologia de Catalunya), a l’Escala, durant sis dies -24, 25 i 26…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -