10.6 C
Pals
Dimecres, 24 febrer 2021

Escollides les cinc empreses finalistes encarregades de redactar l’avantprojecte d’equipaments de la Font de Baix, de Begur

Entre els nous equipaments municipals que s’habilitarien a la zona hi hauria un consultori mèdic local, una àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials, les dependències de la Policia Local i de Protecció Civil, aparcament públic i espais públics exteriors.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El projecte del sector d’equipaments de la Font de Baix impulsat per l’Ajuntament de Begur -un dels plans més estratègics en matèria urbanística i de serveis de l’actual mandat- segueix avançant a amb pas ferm i a bon ritme, i encara aquest primer trimestre de l’any una nova fase decisiva.

La Sala de Plens del consistori ha acollit aquest dijous 18 de febrer la segona reunió del jurat encarregat de seleccionar l’empresa que haurà de redactar els projectes bàsic i d’execució. En aquest sentit, s’han presentat un total de 21 propostes; i d’aquestes, el jurat n’ha seleccionat cinc finalistes que són les escollides per a presentar l’avantprojecte.

Prèviament, a finals del passat mes de setembre de 2020, el Ple de l’Ajuntament de Begur, reunit en sessió ordinària, va aprovar per unanimitat la incoació d’expedient per a la contractació de la redacció dels projectes bàsic i d’execució, i de la direcció facultativa. I anteriorment, durant el mes de maig de l’any passat, el consistori havia donat llum verda a l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM al sector d’equipaments de la Font de Baix.

En què consistirà el projecte?

El projecte bàsic i d’execució, amb un import previst de 313.285,48€, preveu l’habilitació a la zona de la Font de Baix dels següents equipaments:

. Consultori mèdic local

. Àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials

. Dependències de la Policia Local (entre elles, el parc mòbil)

. Dipòsit municipal de vehicles

. Dependències de Protecció Civil (entre elles, el parc mòbil)

. Aparcament públic de rotació i per a residents al municipi

. Espais públics exteriors

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies