26.5 C
Pals
Dilluns, 26 juliol 2021
- Publicitat -

Hotelers, comerciants i restauradors de Begur calculen que un 25-30% no tornaran a obrir

El fet d'haver perdut ja bona part de la temporada i la incertesa durant l'estiu fa preveure dificultats econòmiques importants en aquest municipi del Baix Empordà, cosa que és extrapolable a la resta de la Costa Brava

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Molts comerços, hotels i restaurant de Begur no podran obrir ni durant ni després del desconfinament per culpa de la crisi sanitària i econòmica causada pel coronavirus. L’Associació de comerciants i turisme de Begur (ACIT) ho situa en el 25 o el 30% dels seus associats. El fet d’haver perdut ja bona part de la temporada i la incertesa durant l’estiu fa preveure un veritable desastre econòmic en aquest municipi del Baix Empordà, cosa que és extrapolable a la resta de la Costa Brava.

Cal tenir en compte que ja s’ha perdut la Setmana Santa. Que almenys fins a finals de juny no podran venir visitants de Barcelona i la resta de l’Estat. I que l’estiu començarà sense turistes estrangers. De fet, encara no se sap quan obriran les fronteres.

Per tot això, Andreu Peñalver, gerent de l’ACIT, fa aquesta previsió sobre la pervivència del teixit econòmic de Begur. Ho ha dit en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital.

De fet, la incertesa és total.

I ha detallat les peticions que fan al govern municipal de Begur.

Escolta l’entrevista sencera:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Terrorisme musical: Cómeme el Dónut

Avui al Terrorisme musical hem parlat del gran hit Cómeme el Donut. El recordes?
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -