30.2 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

I Concurs Literari de Narrativa Curta per a Adults de Forallac

La data límit per al lliurament d'originals serà el 16 d'abril. Hauran de ser inèdits, de temàtica lliure i escrits en llengua catalana.

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Forallac ha convocat el I Concurs Literari de Narrativa Curta per a Adults,  amb l’objectiu d’estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura, i per donar l’oportunitat de donar visibilitat a l’obra d’autors locals. Així mateix, amb aquesta iniciativa, programada en el marc dels actes de Sant Jordi 2021, també es pretén contribuir a la dinamització cultural de Forallac.

La data límit per al lliurament d’originals serà el 16 d’abril. Hauran de ser inèdits, de temàtica lliure i escrits en llengua catalana. Així mateix, hauran de tenir una extensió màxima de 3 fulls din-A4, escrits per una sola cara, a espai senzill i lletra Arial 11 punts.

Hi haurà un únic premi dotat amb 200 euros en metàl·lic i un val de 50 euros a consumir a la llibreria La Siglantana. A més, l’obra premiada es publicarà a la web municipal i se’n farà  difusió a les xarxes i al butlletí municipal El Rampí.

L’obra guanyadora i el/la seu/va autor/a, s’anunciaran a la web municipal www.forallac.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament, el 23 d’abril de 2021, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.

El concurs s’adreça a les persones empadronades a Forallac, que tinguin més de 18 anys.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Els mossos reprenen el control d’activitats organitzades al medi natural per detectar irregularitats

Han fet 9 controls el cap de setmana i tots els grups complien la normativa
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -