27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

Iker i Luz, dos dels organitzadors del Cultura Urbana: “Necessitem espais per promocionar el que ens mou”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Iker i Luz, dos dels organitzadors del Cultura Urbana: “Necessitem espais per promocionar el que ens mou”
Loading
/

Aquest dissabte 18 de març a la tarda se celebrarà el Festival Cultura Urbana, un espai per promocionar i donar a conèixer tot l’ecosistema urbà, com els grafits, la dansa urbana o la música hip-hop. 

El Cultura Urbana se celebra en el marc de les Setmanes Joves, que estan coordinades per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell, però que les dirigeixen les diferents entitats que organitzen les activitats.

En el cas de Cultura Urbana. Concerts, Grafits, Dansa Urbana i DJ’s, se celebrarà a l’espai Can Genís de 15:00 h a 24:00 h aquest dissabte 18. Els organitzadors d’aquest acte són col·lectius de joves i Educadors de Carrer. 

Per saber tots els detalls del Festival Cultura Urbana, en el Supermatí hem parlat amb la Luz i l’Iker, dos dels organitzadors. 

 

El festival Cultura Urbana es tracta d’un acte que ha estat recuperat, ja que, anys enrere ja s’havia celebrat. Amb aquest renovat Cultura Urbana es volen donar a conèixer els diversos esdeveniments de la cultura urbana com els grafits.

 

 

La programació del festival començarà a les 15:00 h, hi haurà una presentació de graffitis, una secció de dansa amb hip-hop i, a partir de les 19:00 h, hi haurà concerts d’artistes urbans locals i batalles de galls. 

 

Així expliquen Iker i Luz la programació dels concerts on, entre d’altres, hi actuarà el popular DJ de Palafrugell Karloss Selektah.

 

Els organitzadors de Cultura Urbana reclamen més espais per donar a conèixer la cultura urbana i underground. Els hi agradaria poder mostrar el que els mou i que la gent conegui millor el món de la cultura urbana. Amb aquest festival volen ajuntar a tota la gent que els hi agrada el món del hip-hop i la música urbana. 

 

Temps de lectura: 1 minut

Més àudios