18.3 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

La incertesa de la reobertura dels locals d’oci nocturn

La reobertura de l'oci nocturn es farà sense demanar el passaport Covid

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La reobertura, altre cop, de l’oci nocturn serà una realitat a partir de l’11 de febrer. Ho va anunciar la portaveu del govern, Patricia Plaja. No podem obviar que els locals del Baix Empordà, que es concentren en gran mesura a poblacions com Platja d’Aro, s’estan preparant per una reobertura sense restriccions. Un d’aquests locals és el BeOut a Platja d’Aro, on el seu propietari, en Jordi M.B., ja es prepara per una tornada molt esperada.

El propietari de BeOut explica que han estat uns mesos molt complicats i esperen poder arrencar completament abans de setmana santa. A més, explica que s’ha hagut de fer tot a corre-cuita. S’han hagut de fer compra de productes, promoció de la reobertura i altres gestions per tenir-ho tot preparat.

BeOut és una discoteca que treballa amb festes puntuals durant l’hivern, com el Carnaval o Halloween. Però durant l’estiu si que obren cada dia. Aquesta propera reobertura del sector, fa que BeOut obri el dissabte 12 de febrer i no el divendres 11. La incertesa sobre l’èxit de la reobertura i els canvis d’hàbits de consum dels clients pel tancament del sector han ajudat a prendre aquesta decisió, segons en Jordi.

L’oci nocturn i el Carnaval

Una de les festes assenyalades que esperen les discoteques és el Carnaval. Tot i l’aplaçament de la rua, esperen que el Carnaval es pugui celebrar amb una certa normalitat. Des de les seves xarxes socials, BeOut ja anunciava la celebració d’aquesta festa el proper 26 de febrer. Però el propietari del local de Platja d’Aro veu amb incertesa la celebració d’aquesta festa.

El neguit del sector de l’oci nocturn és generalitzat. No és el primer cop que reobren i han de tancar al cap de poc temps. L’últim cop que havien obert havia estat del 7 d’octubre de 2021 a les portes del pont del Pilar. Abans havien obert de manera parcial durant els estius de 2020 i 2021, des de la declaració de l’estat d’alarma al mes de març. Plaja ha admès que l’oci nocturn ha estat un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la pandèmia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La discreció

Ara que ja han acabat les eleccions municipals sembla que hauríem d’anar per feina. Que hi anem o no...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -