29 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Inestabiliat primaveral amb ruixats de tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir dilluns, amb un preàmbul del diumenge a la tarda, la meteorologia canviava d’aspecte i es posava amb l’atmosfera fresca i més inestable. I avui dimarts seguirem així. De fet, tota la setmana serà molt semblant, amb dies de tot i amb predomini de la variabilitat.

Tot i les clarianes del matí, avui esperem precipitacions, molt possiblement més importants que ahir dilluns, tot i que es podran presentar amb més probabilitat durant la tarda. El sol serà molt car de veure i les nuvolades convectives guanyaran el cel.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès una avís per situació meteorològica de perill per la tarda i a la nostra comarca, per una situació d’intensitat de pluja. Amb xàfecs que podrien acumular 20 litres en mitja hora i localment podrien anar acompanyats de tempesta i localment de pedra (inferior a 2 cm).

Les temperatures seran més baixes i anirem 8-10 graus mínims als quasi 20 màxims i quedarem sotmesos a la mateixa previsió de variabilitat durant tota setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La història darrera aquesta fotografia del Club Golf d’Aro durant l’incendi de Castell d’Aro

Rocío Aranda, directora del Club Golf d'Aro, explica que el divendres passat a la tarda, es van adonar que hi havia un incendi a prop del seu club de golf quan van començar a veure fum. Ens explica com van viure aquesta situació.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -