11.3 C
Pals
Divendres, 3 desembre 2021
- Publicitat -

Iniciat el procés participatiu a Sant Feliu de Guíxols per aprovar el Pla Local d’Habitatge

La intenció és establir les prioritats de la ciutat en la matèria a partir de la participació ciutadana.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha començat el debat, la redacció i l’intent d’aprovació del nou Pla Local d’Habitatge. La intenció és establir les prioritats de la ciutat en la matèria a partir de la participació ciutadana. Per això, la ciutat incia un procés participatiu al municipi, per que la ciutadania pugui dir la seva.

Així, aquest procés participatiu posarà en deliberació de la ciutadania, les entitats, els professionals del sector, grups polítics i altres col·lectius implicats per fer un diagnosi i anàlisi de l’estat de l’habitatge a Sant Feliu de Guíxols. També permetrà que els actors anteriors puguin aportar propostes a l’Ajuntament. Aquestes seran estudiades pel consistori i s’ajustaran als criteris estratègics i d’actuació que es vulguin aplicar al Pla Local d’Habitatge.

Es posaran sobre la taula, també, demandes i necessitats de la població. La sessió oberta a la ciuatdania se celebrarà el dimarts 9 de novembre de 2021 a les 19 h a la Sala del tercer pis del Centre Cívic de Vilartagues, a Sant Feliu de Guíxols. Tots els assistents s’han d’inscriure prèviament per poder atendre a aquesta sessió.

En la mateixa línia, s’ha obert a tota la ciutadania del municipi, un qüestionari que permetrà afegir posicionaments i propostes en relació a les polítiques d’habitatges. Aquest qüestionari es pot trobar a la mateixa web de l’ajuntament de la localitat. Així, des del consistori poden escoltar les diverses propostes dels diferents col·lectius i actors de la població.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -