14.4 C
Pals
Divendres, 9 maig 2025
- Publicitat -

Inoportuna derrota del Palamós a casa

Un resultat decepcionant, que manté el Palamós a la part baixa de Primera Catalana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Un dur 2 a 3 al Municipal de Palamós. El Degà esperava assegurar els tres punts en el partit jugat com a local davant del Caldes de Montbui.

Si bé el Caldes es trobava millor classificat amb 10 punts, els palamosins esperaven aprofitar el factor camp per augmentar els seus actuals 6 punts en 7 jornades.

Però els de Joan Bayona, que van començar el matx molt concentrats i van obtenir el 2-0 en el primer quart d’hora, van baixar la intensitat incomprensiblement. Garriga i Mercader van ser els autors dels dos gols locals, que donaven clares esperances de victòria.

A partir de les dues dianes, els visitants van poder treure rèdit de la baixada d’intensitat palamosina, i empatar a 2 abans dels descans amb 2 gols de Valls.

A la segona part, el Caldes va continuar més intens que els blau-i-grocs, i ja en temps afegit van sentenciar amb el 2-3 obra de Jordi en el temps afegit.

Un resultat decepcionant, que manté el Palamós a la part baixa de Primera Catalana.

El Figueres serà el proper rival del conjunt palamosí la setmana vinent.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:28

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a Catalunya

La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Altres notícies