24.3 C
Pals
Dilluns, 8 setembre 2025
- Publicitat -

Instal·len nova senyalització per posar en valor els paisatges litorals i el patrimoni pesquer de l’Estartit

S’han instal·lat 10 faristols i 7 cartelleres de ferro, de grans dimensions, amb informació actualitzada i nou disseny gràfic.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges litorals i el patrimoni pesquer de l’Estartit. En contret, s’han instal·lat 10 faristols i 7 cartelleres de ferro, de grans dimensions, amb informació actualitzada i nou disseny gràfic. S’han distribuït a punts estratègics del passeig marítim, el Molinet, el Ter Vell i la Pletera.

La producció i instal·lació dels suports han estat adjudicats a través del Pla de Sostenibilitat, per un import de 22.094,29 euros. Aquest projecte es troba inclòs dins del programa d’actuació 3.2 Interpretació dels paisatges marins i la tradició marinera de l’Estartit, de l’eix estratègic E.3 Valorització del territori. També ha rebut una subvenció del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava.

Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, assegura que amb aquesta actuació es podran donar a conèixer, tant a visitants com a veïns i residents, alguns dels principals actius del poble, especialment aquells que estan vinculats a la seva tradició marinera, com poden ser els cadenys, la indústria de salaons, la Font de Santa Anna, les tavernes, la Torre del Rellotge, entre d’altres. També es posen en valor els paisatges litorals singulars com la costa del Montgrí, la maresma del Ter Vell o les dunes litorals.

- Publicitat -
- Publicitat -

Gerard Ruiz: “Amb la recepta del mojito també es pot innovar”

En una entrevista concedida durant la programació especial de Ràdio Capital des de la Fira d’Indians de Begur, Gerard Ruiz, propietari del Rooftop by Gerard Ruiz, explica com combina rom, cafè i fruites tropicals en còctels creatius. També defensa l’ús de producte local per donar personalitat als seus combinats i fer cocteleria amb identitat empordanesa.

Altres notícies