10.7 C
Pals
Dimarts, 28 març 2023
- Publicitat -

Alumnes de l’institut La Sureda proposen noms de dones per a futurs carrers

Els nois i noies van proposar quatre noms per a carrers, en concret els de Teresa Pàmies, Bruna Valls, Teresa Juvé i Rosa Lavinya

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els alumnes de tercer d’ESO de l’Institut La Sureda de Palafrugell han estat treballant en un projecte vinculat als noms dels carrers del municipi. Durant les últimes setmanes han constatat que hi ha més carrers dedicats a homes que a dones al municipi, i seguint una perspectiva de gènere han realitzat una recerca de personatges femenins il·lustrats de la població per proposar-les com a possibles opcions a comptar amb un carrer amb el seu nom.

Així el passat divendres dia 3, els diferents grups de treball, van explicar al primer tinent d’alcalde, Josep Piferrer, les quatre propostes que han pensat per posar nom a un dels carrers de Palafrugell. En concret són: Teresa Pàmies,  Bruna Valls, Teresa Juvé i Rosa Lavinya.

Paral·lelament, van poder escoltar com el responsable polític els hi exposava els criteris que se segueixen de cara a posar un nom a un carrer i el funcionament de la Comissió del nomenclàtor, que gestiona els noms dels carrers definitius. 

Finalment, els nois i noies de l’Institut traslladaran les seves propostes a l’Ajuntament per tal que es puguin recollir de cara al futur, i es tingui en compte quan es proposi la creació d’un nou espai urbà, un carrer o una plaça.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 27 de març de 2023

Al capítol 6 del 091 hem repassat les finals de la Kings League, hem jugat al Pasapalabra, triat el...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -