30 C
Pals
Dissabte, 13 agost 2022
- Publicitat -

Inversió de 120.000€ per millorar les platges de Calonge

Entre les inversions que s’han executat hi ha la creació d’illes per les dutxes complimentades amb mobiliari urbà de platges, per tal de fer més còmode i funcional l'entada i sortida de la sorra als usuaris de les platges, i s’han instal·lat noves passarel·les per facilitar l’accés a la platja i a l’aigua

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Calonge se suma a la llista de municipis on es fan mesures per millorar les platges durant la temporada d’estiu. L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha invertit més de 120.000 euros amb l’objectiu incrementar la qualitat, comoditat i seguretat dels serveis i facilitar l’accés a les platges.

Entre les inversions que s’han executat hi ha la creació d’illes per les dutxes complimentades amb mobiliari urbà de platges, per tal de fer més còmode i funcional l’entada i sortida de la sorra als usuaris de les platges, i s’han instal·lat noves passarel·les per facilitar l’accés a la platja i a l’aigua. També s’han instal·lat 4 noves baranes d’acer inoxidable a diversos punts de la platja, que sumades a la que ja hi havia, i a les 7 baranes de corda existents, eleven fins a 12 els punts on les persones poden entrar i sortir de l’aigua amb total seguretat.

També s’ha reforçat el servei de bany assistit, millorant les instal·lacions i ampliant l’horari. Cal recordar que durant l’estiu del 2022 es van realitzar més de 1500 banys assistits a la Platja a l’Abast de Torre Valentina.

Segons l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la finalitat d’aquestes 18 accions és “fer del municipi una destinació de turisme familiar i de qualitat de primer nivell”. Les platges de Calonge i Sant Antoni també han renovat enguany les 4 banderes blaves per les platges d’Es Monestrí, Sant Antoni, Torre Valentina i Cala Cristus-Ses Torretes,  demostrant el compromís del consistori amb el medi ambient, la seguretat i l’accessibilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Entrevistem a Stay Homas al Festival Portalblau

Stay Homas omplen les Ruïnes d'Empúries de persones que gaudeixen amb els seus números 1. Abans hem conversat una estona amb el grup!
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -