Isidre Tenas: “La nostra prioritat és i serà treballar per Palafrugell”

- Publicitat -

 Avui ens visita Isidre Tenas, alcaldable de Palafrugell pel partit Som Gent del Poble per avançar-nos alguns detalls de la seva candidatura a les eleccions municipals d’enguany. Bon dia, senyor Tenas.

Hola, bon dia.

Primer de tot, m’agradaria que es definís en tres paraules.

En tres paraules… Primer de tot m’agradaria agrair que m’haugueu convidat a Ràdio Capital, per parlar i que ens escolti tota la gent de l’Empordà, concretament la gent de Palafrugell. Home, en tres paraules, treballador, nerviós, inquiet. Això és el que em diu molta gent de mi. 

Podria també dir-nos tres coses bones que ha fet el Govern durant aquesta legislatura.

Bé, bé, jo crec que se n’ha fet molt i molt bones. Així, a voz de pronto, crec que la plaça de Santa Anna ha quedat, ha quedat molt bé. És una obra que, polèmica i criticada, però queda molt bé. Hem fet l’avinguda Espanya en les fases aquelles que també és una cosa complexa que ho hauriem de tenir en compte, l’altre dia parlant amb gent que entraven. Llavors crec que també han quedat molt bé. 

I després, sobretot hem fet, hem fet també molts pàrquings nous. És a dir, hem treballat molt. I això l’IPEP ha fet una feinada ingent. Massa social també. Es que tres coses ben fetes és complicat. Jo crec que n’hem fet moltes per sobre de tot almenys els tres regidors de Gent del Poble han treballat molt, molt, molt, molt, amb molta il·lusió, amb moltes ganes i crec que la gent pot veure els resultats. I no només la Gent del Poble, tot l’equip de govern ha treballat molt amb errors i encerts. Governar un poble no és gens fàcil i un tripartit també a vegades pot tenir petits desencontres, però en fi, crec que hem treballat.

Podria dir-nos també tres coses que no ha fet tant correctament el govern?

Hem intentat sempre fer-ho el millor possible. El que passa és que hi han coses que han sigut complicades. El tema de les boies ha estat molt complicat. Segueix sent molt complicat. És una situació difícil i això s’ha de reconèixer. És així i és un tema que ens preocupa especialment. Després, també molt polèmica la carretera vella perquè és un aspecte sentimental. Però Palafrugell també és la carretera que és perillosa. O sigui és un altre tema conflictiu. Malament, malament. Tampoc vull dir que sigui malament. És un tema que, si més no, conflictiu i que no tothom hi està d’acord. O sigui, quan parlo de dir-ho malament, no m’agrada parlar de dir-ho malament. Parlo de que la ciutadania majoritàriament pot estar-hi d’acord o no pots estar-hi d’acord.

Jo crec que el tema boies hi ha hagut hi hagut molta polèmica a tots costats. l’Ajuntament, jo crec que dins de tot ha fet el que ha pogut. Es podia haver fet d’una altra manera, evidentment. I estic a millorar, evidentment, perquè la carretera vella també s’hauria de millorar. I després el gran problema que tenim és el problema de que tenim Palafrugell brut. Això és una cosa que és evident. No ens podem amagar el contracte és molt complicat. És molt difícil i després també la gent no és lo cívica que hauria de ser. No vull dir a Palafrugell, jo diria que en general. Jo a vegades vaig a caminar i surto del municipi de Palafrugell. I també és un drama com estan els camps, com està tot. Parlo amb gent. La gent que viu al mar, es veu, és la televisió, “Hem recollit a Barcelona…” i hi ha de tot.

Vull dir que la brutícia de Palafrugell, és una brutícia realment important. No tenim el poble net, i els contenidors… Tot i tot això, és molt complicat i és una cosa que ens proposem solucionar-ho. De quina manera? Bé. Ja en parlarem i obviarem perquè veig que hem d’estar d’acord. Nosaltres sempre pensem que treballem en equip i clar. Possiblement possiblement, no possiblement, però podria ser que tinguéssim que pactar. I és que hi hagi una altra vegada un tripartit o dos partits, i aquí hem d’anar tots dos alhora i després també, si  nosaltres som oposició, doncs també col·laborarem. Serem una oposició constructiva i som conscients que hem estat quatre anys a l’equip de govern. Pues si hem d’anar a la oposició i serem constructius, constructius. Però dic que tots aquests tres temes que s’han plantejat dels temes que podem em deixo potser alguna cosa més important, però bé, la sensació que tinc en el dia a dia del que veig amb el món i el poble, Jo no som sols Gent del Poble, jo visc al poble. I he sigut regidor d’Esports aquests anys i amb les entitats esportives i amb molta gent i la sensació que tinc és més polèmica que s’ha creat. Aquí també hi ha el tema de que les boies han afectat a molts estiuejants que estan per aquí. I bé, també també parlen i també opinen. I no puc comentar si hem pogut.

A més, la Gent del Poble, que de vegades som la Gent del Poble i com que som un equip, això ho recalco perquè és molt important, ho fem tot entre l’equip. Tots pensem d’aquesta manera i opinem i creiem que aquests tres temes jo tinc l’esperança que quan entrem nosaltres aquestes temes estiguin encarrilats per bé i que la nostra actuació sigui la continuació del que l’equip de govern està treballant per mirar de solucionar-ho, que no és fàcil i poder haurem de fer alguna intervenció en aquest tema.

Llavors, quines són les accions que creu que són prioritàries per al municipi?

Prioritari és evidentment. Estem parlant de l’estat del poble, la circulació, posar una miqueta d’ordre tot això. Això vol dir que els pàrquings estiguin ben cuidats diguéssim ben cuidats. I potser pensa en demagògia, però és el que penso. Que falta endreçar les coses, conscienciar a la gent que els nens siguin més nets, que aboquin les coses al seu puesto. Jo crec que ja recollim bé la majoria. La majoria de la gent recull bé. Però hi ha un tipus de gent, doncs que no ho fa. Creiem que la societat s’ha tornat molt individualista. Palafrugell fins fa poc era un poble on tots ens coneixíem i podíem, la cosa era més senzilla ha crescut molt més gran. La gent és més individualista, o sigui un tema complicat, però nosaltres la neteja de la terra de la vila, neteja de les platges i tenir tot ordenat això ens agradaria molt i això potser seria el principal. Clar. Després tres coses molt comunes. És difícil que pugui dir tres coses perquè benestar social tenim molta feina a fer.

Jo sóc regidor d’esports, faig la demanda de tot un camp de futbol nou, arreglar un camp o fer alguna cosa, perquè tenim el futbol base i quatre equips i els nens i estem arreglant la pista i no s’acaba. Que ara tenim un parèntesi. I també crec que la pista de tartan que hem fet és una demanda de fa molts i molts anys que el poble reclamava. L’estem acabant, s’ha retrassat perquè les coses van com van i a vegades, sense que un vulgui, es compliquen. Vull dir que va acabar això, però que crec que esportivament també falta, falten equipaments esportius.

Però saps què passa? Passen tres coses. És que nosaltres tenim un programa molt concret, l’estem acabant de treballar hi haurà uns punts bàsics, però és que crec que és el que demana municipi o que demanen la gent, els companys, a mi. Anem pel carrer. Nosaltres som propers, estem a prop de la gent i jo he estat a la farmàcia 40 anys, tothom em coneix, sap com treballo i sap que el nostre grup està implicat i parlo molt amb la gent i hem d’arreglar els problemes dels ciutadans. És per a algunes iniciatives. Bones idees, ja n’hi ha. Tenim molta feina a fer, molta feina a fer. Sempre hem pensat que tenim una sèrie de coses que s’han d’arreglar. 

Amb les Torretes estic convençut que alguna cosa s’hauria fet amb les Torretes i a l’Escorxador. Bé, a l’Antic Hospital, el Mercantil tenim la confiança de que l’equip de govern ha estat treballant amb el Mercantil per deixar el millor estat possible per arribar a una solució del Mercantel. Bueno, hi ha molta feina a fer. De dos modus, sempre m’agrada recordar als vilatans de Palafrugell que vivim en una ciutat privilegiada i crec que jo sóc un privilegiat. I això em passa perquè la gent sap que jo jugo molt a tenis i ve molta gent de fora i quan ve aquí diu “buf quin poble” i jo m’agrada portar al centre de Palafrugell que la gent del poble hi té racons fantàstics i lògicament, un poble ben maco.

“Ostres, quin poble més maco que bé”. O sigui el mercat, el peix fregit o fregit. Som una identitat diferent. Tenim un campanar ja que mantenim la torre de Can Mario. Bé, en fi, jo. Estimo molt Palafrugell i crec que això és el principal que treballem per Palafrugell i buscar solucions i buscar mesures entre tots. Nosaltres som un equip, Som Gent del Poble. I ens agradaria que el proper govern, doncs que també fes equip al govern de Catalunya. Hem tingut un equip així. Jo crec que és un equip de sentit molt comú i amb tota la gent, tots els partits i l’oposició també. Jo personalment no tinc aquesta oposició perquè crec que en regles generals, l‘oposició, això sí, ha tingut una oposició bastant, bastant, bastant correcte. Però bé crec que estic a l’Ajuntament tampoc puc opinar massa, no?

Però bé també crec que al final si som oposició o com va dir, fem oposició totalment constructiva, mai crítica. Jo crec que el poble necessita que tots siguem junts, que tinguem força, tots, siguem equip de govern o seguim oposició. Jo quan vaig a la pista, quan esports ens va tocar fer la pista d’atletisme, que era una demanda  molt antiga i que realment estava molt malament. Doncs jo vaig parlar amb tot l’equip, tots els de l’oposició, tots els partits de l’oposició em van rebre, el va saludar i vaig explicar tot el procés a tots. La pista és de Palafrugell, per tant, el dia que vulgueu mirem, opineu i comentem. Ara ho estem acabant el dia que la pintem convocaré totes les forces polítiques perquè vegin la pintada i com es fa i a veure si ho podem inaugurar d’una vegada, sigui igual que tenir esportivament el Camp del Gregal.

El Camp del Gregal està molt malament, molt malament. I ara ja tenim. Ho tenim. Jo crec que aquesta legislatura, ja canviem la gespa. Això també és important perquè ara com ara els de l’estadi juguen. Molta més gent de la que tocava i ho arreglarem. Però bé, això és un problema. És que jo també crec que l’esport és molt important per tot, per tot, per la cultura, per fer país, per la gent. Perquè els nanos, estiguin bé. En els esports i en esports també estic orgullos, perquè crec que dintre de les meves mancances heredant unes instal·lacions antigues durant molts anys. Bé, hem fet el que hem pogut, evidentment  també ha de ser viable, però és que hi ha tanta feina i tantes coses a fer que és difícil que amb un rato a la ràdio podem explicar tot el que volem.

Però nosaltres sobretot, escoltarem el ciutadà i l’hem escoltat i la gent que ens coneix sap que hem fet el que hem fet amb errors, evidentment amb encerts. Però bé, no, no estem descontents de la feina que ve fent Gent del Poble, al contrari. Jo estic orgullós i sobretot orgullós de la feina que ha fet en Joan Vigues i en Lluís Ros, dels meus companys de partit, perquè els he vist d’aprop i han treballat molt. I també haig de dir que els d’Esquerra Republicana també han treballat molt, amb encerts, evidentment amb errors també. Evidentment. El que passa és que en aquesta vida els errors, els errors els veurà tothom i tots te’ls critiquen i com fos, una cosa que no hem fet bé és el que dèiem.

Llavors m’agradaria preguntar-li què diferencia la seva candidatura de la resta de partits polítics.

Som els únics que som diferents a tothom. Nosaltres Som Gent del Poble. Som un partit municipalista. Només estem per Palafrugell. Som un equip de gent que treballa per al poble i el sentiment eficaç amb el poble. A mi personalment, el Consell Comarcal o la Diputació, bueno, hi tenen que ser-hi, però nosaltres no tenim cap interès en tot això. El nostre interès és només Palafrugell, Palafrugell forma part com a municipi de Catalunya, evidentment, i també treballem per la gent de Catalunya, però treballem per Palafrugell.

Això vol dir que la gran diferència és que no depenem de ningú. De ningú podem fer el que volem, podem fer el que ens fem millor, però per l’afegit, perquè la nostra feina és, ha sigut i serà Palafrugell. I això fent-ho amb un equip de gent de Palafrugell, gent implicada amb Palafrugell, que viu a Palafrugell, que trepitja Palafrugell i que la seva prioritat és Palafrugell i que ens sentim de Palafrugell.

Llavors, quins punts podria destacar del seu programa polític?

El programa polític l’estem treballant. Hi estem treballant perquè hi ha algunes coses que portavem al programa anterior, que eren moltes. Algunes s’ocupen, d’altres no. Ara tampoc no li puc avançar masses coses, però bé, tenim moltes idees, moltes coses. Així com com a novetat ens agradaria un hotel d’identitats, que vol dir que tenim tots els identitats disperses de tot el poble i ens agradaria trobar un puesto que poguessin col·locar a totes les juntes per fer poble, per estar per estar més units.

I després, és clar, ja ho he dit abans però el tema de les basures. Mesures, neteja, neteja de les platges. Mirar que la gent no sigui incívica. Mirar que la gent se doni compte que estan vivint en un Empordanet és un paradís, és un paradís. Tothom que ve, els que viuen aquí, no ens donem compte. Jo em dono compte, i molt de prop, que siguin conscients que vivim en un paradís, que tenim, una zona natural que és impecable, que ho tenim, que ho tenim tot.  I bé, doncs convèncer a la gent, que aquest entorn l’hem de cuidar, l’hem de cuidar.

Després, és clar, també hi ha un tema molt complicat perquè hem tingut quatre anys de mandat en uns temes que s’han escapat, que això dramàtics. El Glòria  no és que fos dramàtic, però va ser un tema important perquè va passar per part de la nostra nostra costa. Avui hi ha poques garoines perquè el Glòria se les va carregar totes. Després vam viure el Covid. Si manar és difícil i complicat, manar i e època de Covid, com podeu entendre, un drama.

Les entitats esportives van estar un any pràcticament sense competir, per posar un petit exemple del que passa i el que ha viscut més a prop. Els clubs, és clar, els nens sense poder fer esport. Tot això ha sigut molt complicat de tornar-ho a arrencar. I per rematar-ho, doncs, la guerra de Ucraïna que, en fi, es veu que els productes ho han pujat tot degut a la guerra d’Ucraïna, a part dels productes, el drama que ha sigut i crec que Palafrugell ha sigut pionera i ha treballat molt amb la gent que ha vingut de fora.

Els hem col·locat, els hem portat a la piscina, els hem acompanyat en tot i després aquí també m’agradaria destacar la feina que ha fet Caritas i la Marissa Grassot, que un dia vaig anar a Càritas i vaig quedar sorprès de la gent que hi ha, que hi treballa, com ho tenen de net, i com treballen. I després Càrites a la parròquia com treballen per la gent més desafavorida. O sigui, és que a veure, jo crec en el poble. Jo crec que el poble és bo i la gent és bona i tenim molts casos. El que passa que és el que diem els que treballen “bueno es que jo tinc que fer-ho”, bueno hi ha un voluntariat a Palafrugell sensacional.

I després, bé, és clar, també els gossos, els incívics de cada municipi o que toquen, que són els que realment hem de mirar de no corregir, però de sensibilitzar-los. Saber on estan, com estan, i el que volem d’ells, demanar-los que hi hagi més civisme a la gent. I ja està, Això és això. Jo crec que és important.

I el que diferencia és això. Nosaltres Som Gent del Poble i som un partit que només està per Palafrugell. Estem per Palafrugell. I després, políticament, tots tenim el nostre cor i tots tenim la nostra manera de pensar. I la gent de poble ja sap com jo penso o com pensa la majoria de gent que hi ha en el nostre grup. A veure, és un poble, tots sabem, de la manera que pendem, sabem el que som. Vull dir que tampoc hem d’enganyar a la gent. Però un altre, sobretot, és treballar per Palafrugell. Els tres regidors que hi hem sigut la nostra única feina ha sigut treballar per Palafrugell i crec que ho hem fet. Amb errors, evidentment amb encerts. Jo crec que molts més encerts que errors, però molt més. I hem treballat molt.

Això difereix d’altres partits que jo respecte als partits. Que jo quan venen les municipals sempre voto, i voto molts dels partits i mereixen tot el meu respecte. Jo tinc el meu cor polític i la meva manera de pensar. El que passa que quan toquem Palafrugell crec que nosaltres ens vam presentar perquè creiem que creiem que per un poble de Palafrugell necessitem gent del poble, gent de Palafrugell. Que no té aspiracions o que des d’allà d’aquí li diguin no, això d’anar cap aquí o cap allà. No, no, nosaltres anem en la direcció que creiem que és el Palafrugell i escoltem la gent de Palafrugell. Jo a escoltar sempre escoltar sempre i per la demanda que tinguis, veure si es pot fer.

Molts penseu que governar és difícil i governar un municipi com Palafrugell, tan gran, amb un ajuntament que té els treballadors que té amb les infraestructures que té. Poseu-vos a pensar en clau d’esport, que és el que jo m’he assimilat durant aquests tres anys i pico, sabeu? La quantitat de coses que tenim que estan bé, però el rendiment que se’n treu el suc, que se’n treu de que necessitem en un altre pavelló perquè hi ha overbooking de gent que vol fer esport a Palafrugell. Necessitem un altre camp de futbol perquè no hi cabem. I després ja parlem d’entitats privades. Ara hi ha un gimnàs d’aquí a Palafrugell que vol fer activitat de Catalunya d’arts marcials. El Campionat de Catalunya d’Arts Marcials amb això que ho farem un gimnàs privat que faran un campionat de Catalunya en el pavelló al mes de maig.

Ara hi ha el tema de la natació. I és que no parem. El tennis vam fer un campionat d’Espanya de veterans i van venir 800 persones. Tenim un tennis Llafranc fantàstic amb quasi 20 pistes. Som el municipi del Baix Empordà, i no vull allargar me perquè tampoc m’interessa gaire, però el que té més pistes de tennis i de pàdel és que és un escàndol. Poder Platja d’Aro, al voltant Sant Antoni Calonge, d’això. Bé, no ho sé, però allà a la Vall d’Aro potser en tenen moltes, però així el nucli amb així reduït que som tenim instal·lacions esportives i privades importants, però hem de millorar, i molt.

I com això tot és també benestar social. La feina que hi ha de benestar social és ingent. La regidora ha treballat d’una manera ingent amb tot, o sigui que vol molta feina. L’Ajuntament vol molt, molta feina. Per això considero que nosaltres  en la nostre llista, en el qual hi ha persones que tenen tenen temps perquè tenim gent, jubilats, que això també és una gran cosa, que pot dedicar-hi tot el temps. Allò que tenim molt de temps, tenim, la nostra priositat és treballar per Palafrugell. I és això el que nosaltres volem aconseguir.

Programa electoral? Ja en parlarem. Hi ha moltes coses, molts punts. Tampoc ara és el moment d’explicar el nostre programa perquè ja l’explicarem. Ja farem els tríptics i marcarem les línies. Però les línies bàsiques del que s’ha de fer. A veure. No direm que mirem aquella antena perquè al veí del costat li molesta o aquell pi que cau moltes fulles o les fulles també. La neteja és que és complicat, és complicat, però nosaltres treballarem i tindrem molta il·lusió per poder governar Palafrugell.No ens fa por res perquè sinó ja no seriem aquí.  I a més, ja dic, nosaltres som un partit petit, no tenim estructura. La campanya la farem com puguem i a la nostra manera. Però sense ni un duro de la cosa pública. Ho fem tot nosaltres i ens traiem nosaltres. Els diners els avancem nosaltres, ens ho fem nosaltres i després ja en parlarem. No tenim cap partit darrere que ens ajudi “feu això, feu aquest eslògan o anem aquí o allà”. Sortirem on podem sortir, que serà pocs puestos.

Els nostres mitjans són petits, no tenim militants, tenim una gent que treballa molt, això també m’agradaria ressaltar-ho. Aquest nucli de gent del poble de Palafrugell que han tingut des del primer dia que van començar i pràcticament tots seguim, treballen molt, ens opina molt i ajuden molt. Són gent important en el poble que han viscut al poble de prop. Així un dia important el poble i tota aquesta gent que ens ajuda ens comenten i els que ens donen vida i ens donen les directrius que hem de seguir per tirar el poble endavant.

I parlava de l’oposició. M’agradaria preguntar-li si no arriba a la majoria per governar, li faria res pactar amb altres partits?

Home, nosaltres som conscients del que som i és molt difícil que nosaltres, bé. Molt difícil. Deixem-ho molt difícil, que siguem majoria per poder governar. Com és molt difícil que la tingui ningú. És un poble políticament, amb alguns fragments, amb uns sentiments. Com crec que és arreu de Catalunya. Almenys que hi hagi una persona a l’alcaldia que porti uns anys i que tingui un domini clar del poble. Que bé aquest no poder és el cas i el grans partits aquí són els que dominen la situació.

Nosaltres, clar és que si volem entrar haurem de pactar i els que vulguin entrar possiblement hauran de pactar amb nosaltres. Nosaltres no. En principi no volem que tancar-nos a ningú. També depèn molt del districte i dels nostres partits polítics. Depèn de la gent que hi vagi. Ens hem de sentir còmodes  amb aquella llista. Però no, en principi. Vaig dir a Ràdio Palafrugell, l’altre dia que em van entrevistar que el PP es va presentar a les últimes eleccions jo crec que no va estar a l’alçada de les circumstàncies. No parla de res en concret, no parla de política, però van fer els debats, no va venir a cap debat, no va venir a cap de les fotos. No ho vam acabar d’entendre.

I després, jo el candidat, aquest candidat el que era una vegada, el vaig veure una vegada el dia de les eleccions. I ja no l’he vist més, clar. Bé, nosaltres volem implicació amb Palafrugell, que els partits estiguin implicats amb Palafrugell. Per tant, això descarta pràcticament segur.

I l’altre o bé nosaltres tenim el nostre ideari polític i el nostre cor. Bé. En principi, no volem, no volem tampoc ara definir-nos a massa, però tampoc tanquem la porta, de moment a ningú. Hem de mirar llistes, hem de mirar la gent que surt, el que parlem, el que es pugui pactar o el que puguem fer, però en principi no tanquem la porta ningú. Evidentment, la gent sap com pensem i la manera que tenim de fer.

Però és que aquí és molt important que també tenim en compte la llista més votada. Som clars i honrats si és la llista més votada l’escoltarem. Perquè si el poble vota aquella llista i guanya un número molt important, és per tenir en compte. No vol dir que nosaltres pactem amb aquella gent, però que ho tindrem en compte, ho tindrem en compte la llista més votada. Perquè això és la democràcia. Home, si un treu deu mil i l’altre deu mil u, no és la llista més votada, però bueno si hi ha una diferència notable. Doncs això, nosaltres ho valorarem.

I igual que també estem disposats a valorar que l’alcaldia que dura quatre anys, si hem de pujar nosaltres, jo no crec massa amb el 3 + 1 o 2 + 2. Nosaltres estem disposats si, la persona que té que ser alcalde pues bueno té que ser alcalde, pues que ho sigui els quatre anys creiem que és millor i més just i inclús més racional, i poder menys problemes que la persona aquella que tingui els quatre anys que acabi amb els quatre anys I després de quatre anys que el poble triï, triï.

Doncs bé, doncs, també. Si a nivell personal a mi posant el meu nom que una noia sigui de la cap de llista d’un partit polític, doncs també fa certa gràcia. M’il·lusiona i ho veig amb bons ulls i a la persona aquesta la conec molt bé. Doncs que fos l’alcaldessa de Palafrugell, doncs potser tocaria, no? Però bé, és clar, tot això depèn dels vots de com ho faci. Bé depèn de moltes altres coses que ara ara tampoc volem mullar-nos molt en aquest sentit. La gent ja sap el que pensem,com som, el que fem. I també a l’hora de pactar, no sóc jo, jo sóc el cap de llista, però tenim un equip que l’equip serà el que ens reunirem, decidirem, pensarem, parlarem i prendrem la decisió que es tingui que prendre.

Però serà una decisió pel bé de Palafrugell, o sigui en principi siguem clars, no tanquem la porta a ningú, de moment. A dia 23 de febrer. Queden molts dies. Poden passar moltes coses. Podem canviar d’opinió. Podem dir “escolta tu, amb aquest no pactarem pel que sigui”, perquè veiem que la campanya electoral no és la que diuen, el tarannà o altres aspectes relacionats amb el país no ens acaben d’agradar ho mirarem. Però tampoc volem, volem ser aquí ara els que no decidim no decidi. Primer que el poble voti, que votin amb confiança i tranquil·litat i que sàpiga que nosaltres farem lo que vol el poble i tindrem en compte la llista més votada. Tindrem en compte, Ho repeteixo, no vol dir que la votem. Ho direm en compte. Estudiarem totes les mocions. Evidentment, sembla ser que es presenta gent de Ciutadans. Bé, tampoc hi tinc gaire afinitat. Bé, en fi, és qüestió de parlar.

Doncs moltíssimes gràcies senyor Tena, i esperem que hi hagi molta sort i encerts en aquestes eleccions d’enguany.

Sort, sort la necessitarem. I bé. En fi, el poble de Palafrugell és sobirà. El que faci el poble està ben fet. Jo ho dic sempre. Tothom escolta fer el que tingueu que fer i a mi em semblarà fantàstic que surti qui surti. Jo tinc plena confiança amb la gent de Palafrugell i si el poble tria, a mi em sembla perfecte, jo apoyaré. I tant si estic al govern o això com si no, surto d’aquí, perquè també hem repetit molt que ens agradaria que la gent estigués. Jo crec que 8 anys és un anys per fer una feina, a Palafrugell. Jo he estat 4 anys i 4 anys més després jo, si que ja a part de l’edat, perquè ja, és a dir, jo seria casi un iaio. Si hi ha un dia a dia i jo me’n vaig cap a casa jo i crec que és el que s’hauria de fer, no?

A part d’això, nosaltres apoyarem a Palafrugell i si som oposició, serem una oposició constructiva. Si hem de dir una cosa a algú que no ens sembla bé, possiblement li direm en particular en el seu moment. O sigui, no ens agrada fer sang dels possibles errors que comet el qui mani, que segur que en cometrà. Sigui el que sigui, perquè és molt difícil i molt complicat. I en un poble tan gran, diferents ideologies i diferents sensibilitats és molt difícil controlar-ho tot. Més que res jo només demano una cosa al poble de Palafrugell, si us plau, que voti. Que vagi a votar, que vagi a votar, que és la manera de tenir uns governants que ells creguin qu són els millors i el millor per Palafrugell.

Doncs moltíssimes gràcies.

Gràcies a vosaltres per convidar-nos.

- Publicitat -