Bankrobber

L’anterior àlbum de Jaume Pla, Mazoni va ser “Carn, os i tot inclòs” enregistrat l’any passat com sempre sota el segell Bankrobber i en format completament acústic. Aquest nou treball comença amb una versió de “Sol” un dels temes del seu darrer disc, més elèctrica, amb bateries, baix i guitarres, adaptació que pretén ser un homenatge al “Wall of Sound” de Phil Spector.

Pel que fa a cançons ja editades el nou disc “Cançons robades” inclou “Magranes molt” i “Purgatori”, del senzill publicat el 2013, “Arrels” i “Golafre de marisqueria / Foie”, i entre les inèdites “Nedar contra corrent”, que va servir de sintonia per a la sèrie de TV3 “Kubala, Moreno i Manchón“. En el capítol de versions hi trobem “Ain’t got no”, una adaptació en català del clàssic de Nina Simone o la versió també catalana de “In my life”dels Beatles. Tanca el disc “Eufòria 2010”, una reversió ballable del clàssic de Mazoni aquest cop amb la veu de Bikimel.

Al llarg de l’estiu es podrà escoltar en directe Mazoni a Cornellà del Terri el 17 de juliol, el 20 a Santa Cristina d’Aro i el 21 a Salt. L’agost, actuarà el dia 2 a Sant Feliu de Guíxols, el 4 serà a Sant Pere de Riudebitlles, el 16 a Barcelona, el 19 a Sant Joan (Mallorca), el 21 a Igualada, el 25 a Monells i el 28 a Torroella de Montgrí.