El nord-americà Jack Johnson serà el protagonista del concert inaugural del 56è Festival de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols. L’artista presentarà en exclusiva a Catalunya el seu darrer teball discogràfic All The Light Above It Too, amb un repertori on no oblidarà els seus grans èxits i que arribarà ben rodat a Europa després d’una extensa gira americana. La cita serà divendres, 13 de juliol a l’Espai Port. Les entrades es posaran a la venda aquest dimecres 20 a les 10 del matí al web del festival.

Aquest mateix recinte acollirà el 18 d’agost la segona edició de la festa de cloenda Electronic Sunset, de la qual ja en sabem un dels caps de cartell: Luciano, artista de màxima reputació i llarg recorregut que ha fet lluir les cabines dels clubs i festivals més prestigiosos del món. Les seves sessions es mouen entre el house i el techno amb tocs de minimal i serviran per cloure el festival.

Aquestes confirmacions s’afegeixen al ja anunciat concert de Pablo Alborán, que portarà la seva esperada gira Prometo a l’Espai Port el 7 d’agost i del qual s’han venut més de 2000 entrades amb només una setmana.

La resta del cartell es donarà a conèixer el mes de març.