12.6 C
Pals
Dijous, 20 gener 2022
- Publicitat -

Jaume Palahí: “L’any que ve estrenarem punts de recàrrega de cotxes elèctrics a Palafrugell”

Palafrugell estrenarà punts de recàrrega de cotxes elèctrics. Serà a partir de l’any vinent i a la zona del pavelló, on segons el Regidor de Medi ambient i urbanisme de la ciutat, Jaume Palahí, ja es disposa de la potència suficient per a aquesta infraestructura.

Les altres zones on es podrien instal·lar aquests dispositius hauran d’esperar, ja que, si bé la Diputació de Girona subvenciona la compra de màquines de càrrega ràpida, caldrà adaptar i dotar de la potència necessària (uns 50 kilowatts) els espais on es vulguin ubicar i això implicaria l’aixecament i obertura de carrers, per a un servei sobre el qual l’equip de govern encara no ha decidit quines característiques haurà de tenir. Tanmateix Palahí ha afirmat que es tracta d’un servei en el que l’equip de govern hi està plenament compromès.

La captura de corall al litoral de l’Empordà

Palahí també s’ha referit a la polèmica de les últimes setmanes que ha suscitat l’aixecament de la prohibició de la pesca de corall vermell a la Costa Brava, per part del Ministeri de Medi Ambient. El responsable local de la matèria ha explicat al Supermatí que l’Ajuntament de Palafrugell no pot prendre mesures directament que limitin la concessió de llicències de captura de corall, però ha explicat que s’afegiran a la demanda presentada al Ministeri per tal que revoqui l’aixecament de la restricció. Palahí no ha descartat la via judicial.

 

Escolta l’entrevista sencera

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios