20 C
Pals
Divendres, 30 juliol 2021
- Publicitat -

Jenny Xufré: “Segurament, el Magic Park serà un hotel amb comerços”

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Escolta l’entrevista sencera

Al Supermatí hem parlat amb la  responsable del Magic Park, Jenny Xufré, que ha confirmat la proposta d’Inditex per fer-hi un Zara, una oferta que ja no està sobre la taula. Però sí que es ha avançat que l’espai serà un hotel amb botigues, de ben segur.

“Ara mateix el Magic és de la família. És la superfície més gran que es pot trobar com espai únic, i urbanísticament està molt clar: és zona hotelera, i complementàriament serà zona comercial”

Ha explicat que estan contents de com han anat els esdeveniments de commemoració, que senten molta tristesa per haver hagut de tancar. Com a motius del tancament i el declivi ha apuntat la proliferació dels videojocs a casa o la crisi.

El parc d’atraccions que ha acompanyat moltes generacions

L’emblemàtica nòria del Magic Park

L’any 1972 Màrius Jufré (que ja es dedicava a les atraccions de fira) va comprar els terrenys on dos anys més tard s’hi construiria la nau i la pista dels autos de xoc. Amb el pas del temps, el centre d’oci aniria incorporant noves atraccions entre les que en van destacar una nòria que dibuixava el perfil de Platja d’Aro. El boom dels vídeo jocs va comportar la proliferació de màquines d’aquest tipus, fins que la revolució digital, les vídeo consoles i els jocs per a telèfons mòbils les han deixat obsoletes.

Al Magic Park també s’hi va instal·lar la discoteca Màrius, que va tancar les seves portes l’any 2008 després que una inundació total, n’impossibilités la seva rehabilitació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien incompliments del protocol COVID en una casa de colònies de Llafranc

Les famílies dels infants de colònies han explicat que no se'ls ha avisat que els seus fills tenien símptomes de la COVID-19 i molts d'ells havien donat positiu
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -