20.7 C
Pals
Diumenge, 26 setembre 2021
- Publicitat -

Adéu al Magic Park

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

43 anys. És la vida que haurà tingut l’emblemàtic parc d’atraccions de Platja d’Aro, quan tanqui definitivament les seves portes el proper 11 de setembre, segons ha avançat el Diari de Girona. Tot i el tancament del parc, les germanes Xufré, propietàries de la instal·lació, han explicat que conservaran el saló de joc Atzar, de màquines recreatives i apostes esportives, tot i que el traslladaran a l’edifici Mil·lenium, proper al Magic Park.

El tancament anirà precedit de diverses activitats, entre les que s’hi compten jornades de portes obertes, atraccions a 1€ el 15 d’agost (Festa Major de Platja d’Aro) i una exposició retrospectiva que s’instal·larà a la primera planta, on hi havia l’antiga pista de patinatge i que comptarà amb nombroses fotografies, plànols, dibuixos, articles de publicitat, objectes del parc i de la discoteca Màrius. L’exposició s’obrirà al públic el proper 5 d’agost i romandrà oberta fins al dia del tancament.

Sobre els rumors que ja l’any passat apuntaven a una possible venda de la finca per obrir-hi una botiga de roba d’una cadena, la propietat de l’edifici afirma que no hi ha res tancat i que valoraran amb calma la venda de les atraccions i quin és el futur de l’immoble. En aquest cas, ha recordat que la parcel·la té diferents usos, com ara comercials i hotelers.

El parc d’atraccions que ha acompanyat moltes generacions

L’emblemàtica nòria del Magic Park

L’any 1972 Màrius Jufré (que ja es dedicava a les atraccions de fira) va comprar els terrenys on dos anys més tard s’hi construiria la nau i la pista dels autos de xoc. Amb el pas del temps, el centre d’oci aniria incorporant noves atraccions entre les que en van destacar una nòria que dibuixava el perfil de Platja d’Aro. El boom dels vídeo jocs va comportar la proliferació de màquines d’aquest tipus, fins que la revolució digital, les vídeo consoles i els jocs per a telèfons mòbils les han deixat obsoletes.

Al Magic Park també s’hi va instal·lar la discoteca Màrius, que va tancar les seves portes l’any 2008 després que una inundació total, n’impossibilités la seva rehabilitació.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -