Desembocadura del Ter (arxiu)

Joan Carles Sànchez, xef director del restaurant Es Portal Hotel Gastronòmic, ha fet balanç de l’inici de la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Angula del Ter i del Rec del Molí de Pals. Sánchez ha insistit que l’objectiu d’aquestes jornades, “ja consolidades” a parer seu, és “dotar d’una oferta sorprenent i diferent durant l’hivern” que permeti “desestacionalitzar el sector gastronòmic”. Aquesta edició s’allargarà fins al 17 de febrer.

A banda d’Es Portal, també hi participen Sol Blanc i Sa Punta. En total, s’hi presenten una dotzena de plats diferents i elaboracions molt variades. La temporada, segons Sànchez, està sent “molt bona”. L’any passat no es van poder celebrar les jornades, atès que no es podia pescar gaires angules. Assegura que és un producte que té “molta repercussió”.

Sobre l’èxit de visitants, Sànchez diu que “és evident que no s’arriba al públic que es pot tenir a l’estiu”, però que les dades són “prou bones”: