14.3 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Joan Vigas: “Treballem per fer la Cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell aquest any”

Ja s’està apropant l’estiu i davant la incògnita de si hi haurà o no la Cantada d’havaneres a Calella de Palafrugell aquest any, hem entrevistat al Supermatí d’avui Joan Vigas, regidor de promoció econòmica.

Afirma que volen donar suport als esdeveniments culturals i que, per tant, estan preparats per organitzar-la. Assegura que seguiran les recomanacions del Procicat i ara per ara es preveu que hi haurà un aforament limitat a la meitat i que es respectaran les distàncies de seguretat imposades. Encara no saben si hi haurà obligació d’un test PCR a l’entrada. Ara bé, com cada any, es farà a les grades i, en principi, hi haurà platea i tribuna.

El regidor ha recalcat que un esdeveniment d’aquest tipus s’ha de preparar amb temps ja que l’espai té una logística complexa i que està prevista la retransmissió per TV3. La Cantada d’havaneres de Calella, al ser el primer cap de setmana de juliol, és cabdal perquè és el tret de sortida de l’estiu i del turisme de segona residència.

Finalment, Joan Vigas conclou expressant la seva confiança pel que fa al estiu vinent que, segons ell, serà millor que l’any passat. Preveu que hi haurà més turisme, no tan sols nacional sinó també estranger, principalment francès, i que el Festival de Cap Roig es podrà realitzar.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios