12.6 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Jordi Colomí

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Toni Albalat: “Amb una mitjana de 150 dies de pesca per embarcacions ens fa difícil tirar endavant”

La implantació del pla del mediterrani occidental preveu que el 10% de la superfície de pesca estigui vedat i...
Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El Regidor d’Urbanisme de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha assegurat al Supermatí de Ràdio Capital, que la nova zona esportiva, començarà a executar-se durant aquest any. Colomí ha explicat els terminis de treball.

 

Colomí també s’ha referit a al front comú dels ajuntaments per reclamar la millora de la xarxa viària del Baix Ter. L’edil ha explicat que des del consistori s’està reclamant que es prioritzin les obres de millora de les carreteres que van cap a Girona a banda i banda del riu Ter. Mentrestant, ha dit, l’Ajuntament endegarà el procés de construcció d’un giratori a l’entrada sud, que mitjançant dues sortides, derivarà el trànsit que va cap a l’Estartit o bé cap a la zona de l’espai Ter, sense haver de passar pel nucli urbà i per tant, eliminant el coll d’ampolla que s’hi fa.

Però el regidor també ha fet referència a la necessitat de revifar el teixit comercial del poble, a partir de l’Urbanisme. Assegura que després de gairebé 15 anys d’aturada de les reformes del nucli antic, es reprendran per tal que el teixit comercial que s’hi ubica torni a recuperar l’empenta que havia tingut durant els anys 90’s

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Acabades les obres al carrer d’Enric Vincke a Palamós

S’han acabat aquesta setmana les obres de millora d’un tram de vorera del carrer d’Enric Vincke de Palamós. Es...

Altres notícies