7.3 C
Pals
Divendres, 23 febrer 2024
- Publicitat -

Jordi Masferrer: “Volem que els nens vagin segurs a l’escola, i a Torroella falten camins segurs”

Fotografia: Facebook AMPA Guillem de Montgrí

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Guillem de Montgrí reclamen que els seus fills puguin anar de manera segura a l’escola. És per això que demanen que l’Ajuntament faci un pla de mobilitat sostenible per prioritzar vianants i bicicletes. Per conèixer més el tema ahir al Supermatí vam parlar amb Jordi Masferrer, President de l’AMPA.

Masferrer assegura que Torroella té una mancança clara de carrils bici. Explica que ara, els vianants i ciclistes només poden anar per Torroella per la carretera, al costat dels cotxes. És per això que van fer una mobilització amb bicicletes i exigeixen a l’AJuntament que solucioni aquesta situació. 

El portaveu de les Famílies assegura que l’Ajuntament ja té un pla de mobilitat redactat però que es troba, segons el consistori, “en vies administratives”. Volen saber què vol dir això exactament. 

Des de l’Ajuntament asseguren que “el camí està traçat”, però que “no es poden executar totes les obres de cop”, i que s’anirà fent per parts. A més, asseguren que s’està treballant per crear més rutes segures.

A part d’això, des de l’Ajuntament expliquen que tenen l’objectiu de “millorar els carrils bici i itineraris que connecten les principals zones d’allotjament turístic amb els nuclis de Torroella i l’Estartit”, entre altres projectes.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios