11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Jordi Policarp: “Busco sortir de la zona de confort i plantejar-me nous reptes”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Jordi Policarp: "Busco sortir de la zona de confort i plantejar-me nous reptes"
Loading
/

Un dels llibres que es presenten en aquesta cinquena edició de la Fira Indilletres és Santa innocència!. Aquesta és la segona novel·la de Jordi Policarp, que va veure la llum el passat mes de febrer. Per parlar-nos una mica més sobre aquesta novel·la i projectes futurs ens visita el mateix autor, Jordi Policarp.

L’autor explica que aquesta és l’última presentació d’aquest llibre. Jordi Policarp a més, reconeix que la Fira Indilletres és un molt bon espai pels autors i els editors per conèixer el sector i poder intercanviar idees.

El llibre, Santa innocència!, explica la història familiar de dues branques d’una família i la bona relació que tenen. Tot i això, a mesura que avança el llibre, aquesta amistat es va desintegrant. L’autor busca sortir de la seva zona de confort i busca diversos reptes i descriure mons nous per treballar una mica.

Santa innocència! viatja per diversos indrets del Baix Empordà i la provincia de Girona. El títol del llibre se centra en la màxima de “no us refieu de les primeres aparences”. Jordi Policarp afirma que és un llibre que pot arribar a un públic ampli. Aquesta última presentació es va fer a la biblioteca amb una actuació musicada.

Jordi Policarp està a punt d’acabar el seu tercer llibre, posterior a Santa innocència!. L’autor està preparant el tercer llibre, centrat en el mar i el món mariner. El llibre està previst que es publiqui el pròxim Sant Jordi.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios