13.7 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Jordi Soler: “Vull tornar a donar vida al centre de Calonge”

Segons l'actual alcalde, bona part de la població "ha marxat a les urbanitzacions" i cal "tornar a donar vida al centre de Calonge". 

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El candidat a l’alcaldia per Junts per Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, s’ha marcat com a objeciu prioritari per la propera legislatura, entre altres, revitalitzar el centre del poble. Segons l’actual alcalde, bona part de la població “ha marxat a les urbanitzacions” i cal “tornar a donar vida al centre de Calonge”.

Per aquest objectiu, és molt important el paper del castell, que es vol museïtzar.

I ha destacat altres accions pendents.

En ple procès per confeccionar llistes, assegura que no és “fàcil trobar gent nova a un poble petit” com Calonge.

I ha desitjat que l’estiu torni a dur al municipi milers de turistes, tot iq ue ha admès que la situació política hi serà present.

Contràriament al Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, l’alcalde i candidat calongí destija que la xifra de turistes segueixi creixent.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Altres notícies