9 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Jornada d’emprenedoria a Palamós: les preferències del client, claus en els nous negocis

L'Ajuntament de Palamós i la Cambra de Comerç van organitzar la trobada amb diverses ponències d'especialistes

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós i la Cambra de Comerç van organitzar una jornada d’emprenedoria a Palamós divendres passat al matí a l’Espai del Peix, dedicada a models de negoci i a la cultura d’innovació, destacant la importància de les preferències dels clients com a ingredient clau en els nous models de negoci i la generació d’idees.

Amb inscripció gratuïta, la jornada va comptar amb 30 participats, que van escoltar les ponències de diversos especialistes que van tractar temes d’assessorament, formació i impuls a noves empreses basades en la innovació i la tecnologia. També es va parlar de la competència i els capacitats per generar models de negocis innovadors.

Després de les ponències es van presentar sis experiències empresarials d’èxit creades per emprenadors de Palamós o que hi tenen la seu: Com a casa (xarxa immobiliària online), See touch (treballa pantalles interactives), Books&Box (botiga de “caixes literàries”), Kinni lockcs (sistemes intel·ligents de control d’accessos), Kukura Veterinaris i Twinapp Running i Twinapp Cycling (una app que et permet anar a caminar o en bicicleta acompanyat d’un local).

Tots els dijous de 9 a 13h a la seu de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, s’ofereix un Servei d’Emprenedoria a Palamós amb l’objectiu de donar suport a les empreses en fase de creixement i consolidació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Anunciada la celebració del V Torneig Internacional de Tennis Femení de la Bisbal

Aquest es durà a terme entre el 9 i el 16 de maig
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -