25 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Independents per la Bisbal PSC demana la gestió pública de l’aigua de la Bisbal

El grupo vol municipalitzar el servei i demana la integració de la ciutat en la Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua pública

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Quan ja fa més d’un any que es va declarar nul el contracte amb l’empresa Sorea, a la Bisbal continua la polèmica sobre la gestió de l’aigua de boca.

Des del grup municipal Independents per la Bisbal- PSC afirmen que hi ha tres informes que acrediten la viabilitat de municipalitzar el servei, que la gestió pública és el model més eficaç ja que garanteix que els beneficis que genera retornin a la societat i que en millorin el servei i la qualitat.

En aquest sentit el grup liderat per Òscar Aparicio ha presentat moció per a l’aprovació de l’adhesió de l’Ajuntament de la Bisbal com a membre a l’Associació de municipis i Entitats per l’Aigua Pública. Aquesta associació està impulsada pels ajuntaments de Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, El Prat de Llobregat, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa, i té per finalitat difondre, promoure i donar suport als municipis que vulguin encaminar-se cap a la gestió pública de l’aigua.

Aparicio afirma que la integració en aquesta Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua pública com una oportunitat per conèixer de primera mà les experiències d’altres Corporacions.

Òscar Aparicio

 

La moció que demana l’adhesió de l’Ajuntament de la Bisbal com a membre a l’Associació de municipis i Entitats per l’Aigua Pública es debatrà en el Ple Municipal del proper dia 30 d’octubre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -