13.1 C
Pals
Divendres, 1 desembre 2023
- Publicitat -

Josep Coll: “Ens volem convertir en un Ajuntament referència en aquest tipus de proves esportives com el Palamós Outdoor Sports”

Palamós celebra aquest cap de setmana, el dissabte 4 i el diumenge 5, la tercera edició del Palamós Outdoor Sports Festival, un esdeveniment esportiu que vol fomentar la pràctica de l’esport a l’aire lliure. Comptarà amb tres competicions de gran afluència com l’Oncogravel, la travessa de natació Les Formigues Swim i la Cursa de la Dona. Per això, hem parlat sobre l’edició d’enguany amb el regidor d’Esports de Palamós, Josep Coll.

El Palamós Outdoor Sports té l’objectiu de ser un festival dedicat a l’esport, ja que normalment aquest tipus d’esdeveniments se centren en altres especialitats. Durant el cap de setmana, es podran veure tres competicions i mostres de diversos esports com kayak, zumba, explorer park, hípica, escalada en un rocòdrom i marxa nòrdica. A més, hi haurà també altres activitats com un espai gastronòmic i un espai infantil amb tallers per a poder gaudir del festival en família.

Coll ha avançat que un gran nombre de participats s’ha inscrit per participar en les proves, però malauradament han decidit suspendre Les Formigues Swim perquè les condicions meteorològiques no són les adequades. Tot i això, les activitats complementàries estan previstes que es duguin a terme.

Enguany, el festival d’esport es combina també amb esdeveniments culturals. Per això, el regidor recorda que si es vol participar en les diferents activitats, cal fer inscripció prèvia a través de l’enllaç que hi ha publicat a l’Instagram o pàgina web de l’Ajuntament.

D’altra banda, el municipi de Palamós ja fa dos caps de setmana que celebra festivals encarats al turisme esportiu. Segons el regidor, aprofitant que el canvi climàtic ha provocat un estiu més llarg, han apostat per organitzar esdeveniments basats en la cultura de l’esport.

Una manera de donar continuïtat a la temporada d’estiu com també de diferenciar-se d’altres festivals de la zona.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios