19.5 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

Josep Maria Garcia: “A la Fira del Disc hi podreu trobar tota la música dels 60, 70 s i 80s”

Ahir va passar pel Supermatí de Ràdio Capital Josep Maria Garcia, president honorífic del Club de Fans dels 60, 70 s i 80 s de Palamós i organitzador de la tercera Fira del disc. Ens va comentar que la idea d’aquesta fira va sorgir de les associacions d’altres municipis, com la dels anys seixanta de Sant Feliu de Guíxols.

En la mostra del disc antic, que se celebrarà aquest dissabte 21 de maig al carrer Cervantes de Palamós, hi podrem trobar tota la història discogràfica dels anys en qüestió.

 

La fira acollirà aproximadament una vintena de parades, d’arreu de Catalunya. Es tracta de professionals del sector especialitzats en l’època daurada de la música pop.

L’objectiu de l’edició és superar les últimes xifres d’afluència de públic, marcades sobretot per la pandèmia. S’esperen entre dos mil i tres mil persones.

 

Els assistents a la fira també podran gaudir d’un vermut popular acompanyat amb una botifarrada i un concert del grup de versions representatives de l’època Dex‘s Band. Més tard, Àngel Pérez, mític DJ de Madox o Pacha, punxarà per a tot el públic.

També ha explicat que encara avui en dia hi ha bandes representatives de l’època, tot i que apareixen de forma molt esporàdica.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios